Kokos zdjelica uz koju ćete obožavati jutra i doručak

Kokos zdjelica uz koju ćete
obožavati jutra i doručak

Užurbana jutra i preskakanje doručka

Koliko često prekočite doručak iz žurbe ili jednostavno niste motivirani? Divimo se Instagram blogericama koje pripremaju šarolike zdjelice posute egzotičnim vočem i raznim dodacima. Tokom radnog tjedna vrlo često preskačemo doručak, užurbano jutro rezervirano je tek za brzo nanošenje šminke i izlijetanje iz stana. To najčešće rezultira tek pecivom i kavom iz obližnje pekarne prije početka radnog dana. Malo je onih koji se dižu dovoljno rano kako bi pripremili doručak i usto ne zakasnili na posao. Ove zdjelice inspirirane prirodom osim što su fotogenične za slikanje, promijenit će vaš stav o pripremi obroka.

Kokosova ljuska – neiskorišteno blago

Nakon što se iskoristi kokosova voda i unutrašnjost ploda, ostaje samo dlakava kora koja uglavnom ostaje neiskorištena.

No, Coconut Bowls se sjetio kako doskočiti tome i učiniti vaše obroke ljepšima. Plinovi koji se otpuštaju iz olupine kokosa štetni su za okoliš, ljude i životinje, stoga ih ovaj eko osviješteni brend otkupljuje od kompanija koje ih smatraju neupotrebljivima. Zdjelice se potom rezbare i čiste te se za kraj poliraju ekstra djevičanskim kokosovim uljem za visoki sjaj. Smješteni su u Indoneziji i Vijetnamu te potiču zapošljavanje lokalnog stanovništva u izradi svojih proizvoda.

Dašak tropskog raja u vašoj kuhinji

Svaka zdjelica je unikatna, jer svaki kokos dolazi u različitom obliku, veličini i rasporedu unutrašnjih šara. Razlog više da ih dodate u svoj kuhinjski set je da nitko na svijetu ne posjeduje istu zdjelicu kao i vi!

Na njihovim web stranicama možete pronaći zanimljivi blog sa receptima i ponudom proizvoda. Birajte između nekoliko vrsta zdjelica, tu je i kolekcija žličica, vilica, štapića i dodataka. Poigrajte se bojama i dizajnima te složite svoju kombinaciju, a u ponudi su i setovi koji mogu poslužiti kao prikladan poklon. Zbog poliranja kokosovim uljem i visokog sjaja svi proizvodi lako se čiste nakon upotrebe. Također je dostupna je i veganska kuharica za prave gurmane, a kupnjom proizvoda doprinosite globalnoj zajednici u očuvanju okoliša i recikliranju.

Njihov moto: With love and gratitude in mind, we remind you to always prepare food with love, and to eat with gratitude.

Tekst: Mariam Al Gergawi

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori