Avionska linija koja će vas iz Zagreba odvesti do Kostarike

Avionska linija koja će vas iz
Zagreba odvesti do Kostarike

Kostarika

KLM Royal Dutch Airlines od 31. 10. 2017. uspostavlja direktne letove za glavni grad Kostarike – San José dvaput tjedno (utokom i petkom), a najmoderniji zrakoplovi će na ovu očaravajuću destinaciju, koju često zovu raj na zemlji, letjeti od studenog do ožujka, tijekom zimske sezone u Europi. Karte možete rezervirati već sada.

Zašto Kostarika?

Kostarika je okružena Karipskim morem i Tihim oceanom te je odredište s nevjerojatnim obiljem zaštićenih nacionalnih i prirodnih parkova, finih pješčanih plaža. Ovdje se nalazi preko stotinu vulkana te brojnih termalnih voda, planinskih krajolika te čak 22 indijanska rezervata. Smatra se pradomovinom ekoturizma te je 2016. godine imala gotovo 3 milijuna posjetitelja, željnih prirode i avantura. Ovu zemlju često zbog svoje prirode zovu i rajem na zemlji, a 2010. ju je New Economics Foundation prozvao najzelenijom zemljom na svijetu čiji su stanovnici najzadovoljniji svojim životima.

“Iako KLM prevozi putnike u Kostariku letovima preko Paname, zbog povećanog interesa putnika za posjete ovoj predivnoj zemlji, odlučili smo uvesti direktne letove iz Amsterdama u San José “– rekao je Pieter Elbers – predsjednik Uprave KLM-a.

Kostarika

Do Kostarike iz Zagreba, preko Amsterdama

Najbolja opcija je odabrati let iz Hrvatske s polaskom iz Zagreba do Amsterdama. Zrakoplovi iz Amsterdama (Schiphol) za San Jose polijetati će u 15:25 sati sa slijetanjem u 20:05 u San Jose. Povratni let je organiziran u 22:05 iz San Joséa s dolaskom u Amsterdam (Schiphol) sljedeći dan u 15:10 sati. Drugim danima putnici mogu koristiti KLM-ove letove preko Paname za San Jose u suradnji sa Copa airlines.

Do San Joséa ćete moći letjeti najmodernijim zrakoplovom iz flote Boeingom 787-9 Dreamliner, s kapacitetom od 294 sjedala od čega je 30 sjedala u World Business Class, 219 u ekonomskoj klasi, a 45 u ekonomskoj zoni.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr.

Učitati još
Zatvori