Journal adventski kalendar: Klisab kaput
Journal adventski kalendar: Klisab kaput

Journal adventski kalendar: Klisab kaput

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Klisab

Već letimična pretraga oznake #KLISAB ilustrirat će dominaciju ovog nagrađivanog brenda na domaćoj sceni, a kaputi s njihovim potpisom, prema riječima samih dizajnera, fokalna su točka svake njihove zimske kolekcije. S prepoznatljivim minimalizmom, ishodištem u klasici i dominantnim dizajnom koji nadilazi trendove, KLISAB kaputi trajna su investicija u bazni komad garderobe. Power dressing koji se lako uklapa u različite stilske identitete uspješno sažima estetiku ovog brenda. I vjerojatno se tu krije razlog njihove popularnosti. KLISAB KAPUT PATCHWORK #3 izrađen je od kombinacije smeđih, sivih i maslinastih vunenih štofova. U silueti su naglašena ramena, a struk se regulira nabiranjem.

Journal x Klisab adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Klisab Patchwork #3 kaputom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @klisab.official Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 15. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Dobitnica giveawaya je @sarapetricevic – čestitke!

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori