25 godina Svjetlosti: Najveća oftalmološka klinika u regiji proslavila četvrt stoljeća uspješnog rada
25 godina Svjetlosti: Najveća oftalmološka klinika u regiji proslavila četvrt stoljeća uspješnog rada

25 godina Svjetlosti: Najveća oftalmološka klinika u regiji proslavila četvrt stoljeća uspješnog rada

Klinika Svjetlost, najveća oftalmološka klinika u regiji, svečano je proslavila 25 godina uspješnog rada u elegantnom ambijentu zagrebačkog Mozaik Event Centra. Proslava je okupila brojne visoke dužnosnike, pripadnike poslovnih, sportskih i kulturnih krugova, kao i mnoge poznate goste iz javnog života, prijatelje i poslovne suradnike klinike.

Svečanoj su proslavi, među više od 400 uglednih uzvanika, prisustvovali potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar zdravstva Vili Beroš, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, Jadranka Kosor, glumac Enis Bešlagić, pjevač Damir Urban, kao i mnogi drugi.

Birano je društvo kroz program vodila Jelena Glišić, a nakon službenog dijela proslave za dobru atmosferu i užitak u glazbi pobrinuli su se Nikša Bratoš i gosti: Petar Grašo, Zlatan Stipišić Gibonni, Doris Dragović, Jole, Tereza Kesovija i Marija Vidović.

Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - 03
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - 01

25 godina uspjeha

Osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost profesor Nikica Gabrić na svečanoj je proslavi istaknutim stručnjacima i zaposlenicima dodijelio nagrade za izniman doprinos radu klinike. U svojem se govoru osvrnuo na rad Klinike Svjetlost u posljednjih 25 godina i naglasio njezin razvoj u modernu i svjetski respektabilnu ustanovu za oftalmologiju prisutnu u četiri grada regije. Istaknuo je kako snaga Klinike Svjetlost počiva na njezinim ljudima i kako je Svjetlost posvećena najnovijim metodama, dok je istovremeno zadržala individualni pristup i predanost svakom pojedinom pacijentu.

Klinika Svjetlost ispunila je moje snove, ali i snove mnogih mojih suradnika. Svjetlost je svih ovih godina rasla onako kako smo se u tim snovima i nadali jer je izgrađena na zdravim temeljima stručnosti, predanosti i dijeljenja znanja. Svoje smo pacijente i njihovu dobrobit oduvijek stavljali u fokus svog djelovanja. Sjajan je osjećaj učiniti nekome život boljim, vratiti mu besprijekoran vid i upravo su ti emotivni trenuci ono što nas pokreće i zbog čega je vrijedno baviti se ovim poslom, istaknuo je profesor Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.

Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Nikica Gabrić
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Krešimir, Nikica i Ivan Gabrić
Krešimir, Nikica i Ivan Gabrić
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Krešimir i Ivana Gabrić
svjetlost_25godina_PR
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Tereza Kesovija i Nikica Gabrić
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Jadranka Kosor
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Enis Bešlagić
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Marija Vidović
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Doris Dragović
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Gibonni
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Petar Grašo
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Jole
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Jelena Glišić
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - Tereza Kesovija
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina _ Gibonni
Klinika Svjetlost - proslava 25 godina _ Nikica Gabrić
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Damir Urban
Klinika Svjetlost_Proslava 25. godina_Gibonni i Nikša Bratoš

Vodeća oftalmološka ustanova u regiji

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost osnovana je 1998. godine i u proteklih je četvrt stoljeća izrasla u vodeću oftalmološka ustanovu u regiji koja pruža kompletnu uslugu, ali i prvu privatnu sveučilišnu kliniku u Hrvatskoj. Osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, Klinika Svjetlost ima svoje centre i u Splitu, Sarajevu, Budvi te franšizu u Skoplju.

Stručni i ljubazni djelatnici klinike, na čelu s profesorom Gabrićem, odgovorni su, pedantni i predani učenju i razvijanju kompetencija. Jedna od najboljih oftalmoloških klinika u ovom dijelu svijeta u svojem se radu vodi najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja, a u oftalmološku praksu kontinuirano uvodi najnovije tehnologije.

Klinika Svjetlost - proslava 25 godina - 06

Foto: PR

Učitati još
Zatvori