Kit Kat Sushi je novi japanski hit

Kit Kat Sushi je novi japanski hit

kit-kat-sushi-1

Japanci su poznati po svojem neobičnom ukusu kad se o hrani radi, pogotovo što se tiče raznih slatkiša. Najluđe okuse koji vam padnu na pamet pronaći ćete upravo tamo – sigurno ste čuli za Kit Kat čokoladice s okusom wasabija i zapitali se ‘pa tko to jede’.

kit-kat-sushi-2

Kit Kat čokoladice omiljene su do te mjere da je brend ususret Valentinovu ove godine lansirao Kit Kat Sushi koji se prodavao u posebnom pop up shopu. Mali su zalogaji oblikovani na osnovi stvarnih tipova sushija – Maguro (tuna), Tamago (jaje) i Uni (morski ježinac), no nemaju takve okuse. Umjesto prave riže poslužile su slatke rižine pahuljice s bijelom čokoladom, a Kit Kat čokoladice zamijenile nadjev s okusima maline, dinje i mascarponea te tikve. Alge su zaista korištene kao završni detalj, ali zbog relativno neutralnog okusa savršeno su se uklopile.

kit-kat-sushi-3

Tražite li posebnu ideju s kojom bi mogli iznenaditi ljubitelje sushija u svojem života, s obzirom na to da nam je Japan daleko, ovakvu imitaciju možete pokušati kreirati koristeći neke druge slatkiše.

kit-kat-sushi-4

Foto: Kit Kat Japan

Učitati još
Zatvori