Keramičke figure engleskog brenda s likovima najdražih životinja

Keramičke figure engleskog brenda s
likovima najdražih životinja

Kada se ljubav prema životinjama i kreativnost spoje, nastaju divne stvari. Instagram, jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice koju svakodnevno koristimo, izvor je pronalaska novih ideja, ali i stvari za koje bez njega, možda niti ne bismo znali da postoje.

Keramičke figure engleskog brenda su rukotvorine talentirane Helen Hodson, koja se povremeno i iz hobija uputila u kreativne vode i tako su nastale šarmantne keramičke figure s likovima najdražih životinja.

Keramičke figure: preslatka dekoracija, ali i poklon

Iako ne postoje narudžbe po mjeri, u šarenoj lepezi sigurno ćete pronaći svoj omiljeni ‘motiv’. Kreativan i moderan dizajn odličan je detalj za dom, a sigurno će razveseliti i ljubitelje životinja ako se odlučite pokloniti im jednu na dar. Keramičke figure djelo su spretnih ruku pet entuzijastice i ‘part time’ umjetnice Helen, a nastaju u Engleskom gradiću Sussex.

Tegle, vaze, tanjurići, skulpture i još mnogo toga

Keramičke figure možete kupiti na Etsyju i naravno, dostavljaju i u Hrvatsku. S obzirom na to da nam je i službeno stiglo proljeće, teglica, lončanica i vaza će nam svakako trebati u domu za prve proljetne bukete i šareno cvijeće. Ukrasite svoje police i dekorirajte stolove veselim figurama u razigranim bojama s motivima omiljenih mezimaca. Pronaći ćete u paleti figurica pravi mali zoološki vrt. Kroz originalne skulpture psi, mace, ljame, lisice, kitovi, puževi i mnoge druge životinjice dobile svoje umjetničke inačice.

 

Foto: Instagram (@helenhodson)

 

 

Učitati još
Zatvori