Igra koja će probuditi strast u vašoj vezi
Igra koja će probuditi strast u vašoj vezi

Igra koja će probuditi
strast u vašoj vezi

Partnerski odnos jedna je od najljepših stvari kojoj težimo u životu. Kao društvena bića koja smo stvorena da volimo i budemo voljeni želimo pronaći osobu uz koju će život biti lakši. Osobu uz koju ćemo se smijati više, a plakati manje. S kojom ćemo dijeliti svoje slobodne trenutke u vidu zajedničkih interesa i otkrivanja svijeta. S kojom ćemo podijeliti i svoje izazove i strahove te pred kojom ćemo moći biti ranjivi. S kojom ćemo proći i kroz živote oluje jer život je satkan i od njih. Do toga treba doći i takvu osobu pronaći, ali ipak nekada i to nije dovoljno. Zaljubljenost s vremenom blijedi, a parovi se uljuljaju u rutinu. Prestanu ulagati u odnos zbog čega im se nekada veza čini dosadnom. Kako bi začinili svoju vezu i prisjetili se svih lijepih trenutaka i biti koja ih veže, par koji stoji iza Instagram profila @kognitivna_muza napravili su kartice za parove. O čemu se točno radi i tko su oni donosimo u današnjoj priči.

Kartice za parove kao prilika da unesete zabavu u svoju vezu

Dinko i Izabela su s ciljem stvaranja platforme za osobni rast prije dvije godine pokrenuli profil @kognitivna_muza. Stranica je nastala kao rezultat anksioznosti i overthinkinga koji su se pojavili s pandemijom i postpandemijom. Tamo su svakodnevno objavljivali korisne savjete vezane uz tematiku motivacije, komunikacije, međuljudskih odnosa i stresa. U međuvremenu su pokrenuli svoj podcast i blog, a prije dva tjedna na svom su profilu predstavili kartice za parove – U idućih tjedan dana. 

“U idućih tjedan dana” osmišljene su da budu svojevrstan vodič za zajedništvo i partner za spojeve kroz godinu dana. Ove su kartice prije svega za one koji žele uložiti u svoj odnos i pokazati partneru da im je stalo. Osim toga uz ove kartice trebali biste se prisjetiti onih početnih leptirića, prizvati svoje prve zajedničke uspomene, pomaknuti svoje granice i začiniti svoj odnos kroz dobru zabavu. Kako i sami kažu – nastale su iz ljubavi za ljubav.

Kako funkcionira igra?

Set se sastoji od 52 kartice koliko i ima tjedana u godini na kojima se nalazi po jedno pitanje i jedan izazov. Dakle jedna kartica znači jedan tjedan u kojem se bavite jednim pitanjem. Na prednjoj strani kartice nalazi se pitanje kojem je cilj otvoriti razgovor između vas i vašeg partnera. Nakon toga okrećete karticu gdje se nalazi izazov kojeg morate prakticirati u tom razdoblju od tjedan dana. Izazov je naravno vezan uz pitanje o kojem ste do sada razglabali pa mu je cilj da vas još više poveže. Naravno i da pokrene vašu kreativu i maštu te da vas na kraju dana dobro zabavi i nasmije. Naravno i da vratite u svoj ljubavni život i malo zavođenja kojeg ste vjerojatno već zaboravili.

Kartice iza kojeg stoje magistar psihologije i specijalistica za marketing možete naručiti na njihovom web shopu, a dostupne su u pravoj i rozoj varijanti. Odaberite svoju boju, ali najvažnije od svega – odaberite pomaknuti svoje granice veze!

Foto: Instagram (@kognitivna_muza), Unsplash

Učitati još
Zatvori