Predivni planeri i bilježnice izrađeni od sitnih zrnaca kamena

Predivni planeri i bilježnice
izrađeni od sitnih zrnaca kamena

Posljednjih desetak godina recikliranje je postalo tema brojnih razgovora. Od očuvanja prirode i prirodnih resursa do smanjenja otpada, recikliranje se istaknulo kao jedan od najjednostavnijih i prvih koraka koje svatko od nas može učiniti. Visoko na listi svakodnevnih stvari koje bismo trebali reciklirati i koristiti što manje našao se papir. Od bilježnica do knjiga, svaki od predmeta kojeg čine tanke bijeli listovi papira utječe na šume koje nas okružuju.

Iako je donedavno reciklirani papir bio jedina alternativa izradi novog, australski brend Karst stvorio je papir za koji nisu koristili ništa od klasičnih resursa za izradu papira. Karst bilježnice i planeri izrađeni su od sitnih zrnaca kamenja. Novi i inovativni način instantno se istaknuo kao savršena alternativa klasičnoj proizvodnji papira i predmeta od papira.

SASVIM NOVE BILJEŽNICE BRENDA KARST

Dizajnirani u Sydneyu, Karst proizvodi u potpunosti mijenjaju industriju papira. Iako danas papir sve češće zamjenjujemo virtualnim bilježnicama i planerima u koje spremamo svoje bilješke i obaveze, potraba za papirom i predmetima od papira još uvijek je jaka. Osim privlačnog jednostavnog dizajna i sasvim klasičnog izgleda stranica, ovaj inovativni australski brend donosi vrlo moderan pristup koji zadržava ono najbolje od naših omiljenih svakodnevnih predmeta od papira, ali s očuvanjem Zemlje utkane u svaki dio procesa njegove proizvodnje.

Izrađeni od kalcijevog karbonata, Karst bilježnice i planeri otporni su na vlagu te osim ekološki poboljšanog načina proizvodnje donose i novu dozu izdržljivosti predmetima od papira. U svojoj ponudi Karst trenutno nudi planere i bilježnice koji donose neodoljiv spoj ekološki osviještene proizvodnje i minimalističkog dizajna. Više o brendu Karst te njihove predivne bilježnice i planere pronađite ovdje.

Objavu dijeli Joe Cheng (@joe_cheng)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori