Kampanja Boli me Pipi osvojila nagradu MIXX Best in show

Nagrada Mixx - Grand Prix

Na Danima komunikacija u Rovinju proglašeni su pobjednici natjecanja MIXX koje je napravljeno po međunarodnoj licenci IAB-a, a nagrađuje najbolje digitalne kampanje. Best in show nagradu odnijela je kampanja Boli me Pipi Dalmacijavina i agencije Imago Ogilvy.

Pobjednici natjecanja MIXX

Uz Best in show dodijeljeno je sljedećih 10 nagrada: Brand Awareness, Cross media integration, Direct Response and Lead Generation, Best website, Best mobile app, Best branded content, Best media strategy, Best search, Best tech and innovation te Best social.

Zagrebačka pivovara i agencija 404 za kampanju Beck’s – Scratch4Art osvojile su nagradu Brand Awareness. Cross media integration nagradu ponijeli su Croatia osiguranje i agencija Bruketa&Žinić&Grey za kampanju Croatia je Hrvatska – Povijest pišemo sami. Projekt Meandar, kampanja je klijenta Feal IN i M+ Agency, a iz Rovinja su ponijeli nagradu Direct Response and Lead Generation.

Nagrada Mixx_atmosfera

Vipnet.hr proglašen je najboljom stranicom te su nagradu Best website osvojile agencije web.burza i VIPnet. Nagrada Best branded content otišla je također u ruke VIPneta, ali i agencije Bruketa&Žinić&Grey za kampanju Vipme Nema da nema. VIPnet s agencijom Degordian za kampanju Vip YouTube Akademija osvojio je i nagradu Best social.

Klijent Sandoz i agencija Infinum zaslužili su nagradu Best mobile app za kampanju Terappia.
Best media strategy osvojili su Coca-Cola Adria i agencija 404 za kampanju Shake&Take 2.0. Kampanja Searching Bike.hr in 2017 klijenta Sensus Grupa i agencije SeekandHit osvojila je nagradu Best search. Njuškalo i agencija Undabot za kampanju Foto-prepoznavanje osvojili su nagradu Best tech and innovation.

Organizatori natjecanja potvrdili su da je broj prijavitelja porastao za 15%. Sveukupno je pristiglo 78 prijava za 10 navedenih kategorija. Ovogodišnje prijave na natjecanje MIXX Hrvatska preslika su tržišnih trendova i ulaganja u vlastite kanale komunikacije od web stranice do mobilnih aplikacija. Organizatori ističu kako je digitalni sadržaj, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, dosegao razinu da može samostalno, ali i kao dio integrirane komunikacije zaista ostvariti pomak u prodaji i na brand parametrima.

Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com

Nagrada Mixx

0