Kako odabrati odgovarajući jelovnik koji sluša naše tijelo?

Kako odabrati odgovarajući jelovnik
koji sluša naše tijelo?

Prije nego što odaberete pravilnu prehranu za sebe pretražujući internet, važno je znati da ne postoji univerzalna dijeta koja će kod svakoga rezultirati jednako uspješnim učinkom na ljepotu i zdravlje. Brojne dijete i režimi prehrane lako nas mogu zavesti u lošem odabiru i pogrešnom načinu pripreme namirnica za svakodnevne obroke.  Ne samo kada je prehrana u pitanju već primijenjeno na bilo koje područje životne filozofije, najčešće ćemo čuti savjet – slušaj svoje tijelo ili slušaj sebe. No, kada je riječ o pravilnoj prehrani, mogli bismo se zavarati jer će naše tijelo uvijek radije odabrati one namirnice koje su bogate energijom, a ne nutrijentima.

Mirela Marić i Ivana Barišić

Kako onda uskladiti naše dnevne potrebe za hranom sa zdravim unosom  hranjivih tvari? U tome nam mogu pomoći stručnjaci nutricionisti uz čije ćemo savjete moći odabrati najbolje kombinacije namirnica za naše tijelo. Odgovore na ova pitanja možete dobiti u Nutrilife Centru kroz nutricionističko savjetovanje na kojemu će vam vaše tijelo biti zahvalno. Iskusni tim multidisciplinarnih stručnjaka s uglednom nutricionisticom Mirelom Marić, pomoći će vam da živite zdravo i ostvarite najbolju verziju sebe kroz pravilan režim ishrane i tjelesne aktivnosti prilagođen vašim potrebama i afinitetima.

Nutricionističko savjetovanje

Nutricionističko savjetovanje najkorisnije je ulaganje u zdravlje i dobar izgled. Stručnjaci nutricionisti procijenit će vaše trenutačno zdravlje i prehrambene navike, ali i razinu tjelesne aktivnosti.

Kako bi nutricionist procijenio koliko vam je energije potrebno s obzirom na vaše životne navike i obveze te kako možete postići i zadržati željene rezultate potrebni su parametri koji se pomno analiziraju. Na temelju dobivenih rezultata izradit će smjernice za odabir namirnica i tip tjelesne aktivnosti kako bi postizanje željenih rezultata bilo što održivije.

Nutricionističko savjetovanje uzima u obzir i zdravstvene potrebe kada je riječ o prehrani.

Nutrilife Centar

Nutrilife Centar potražite u Biotrening Centru na popularnom zagrebačkom Kvatriću. Zaokružena usluga namijenjena klijentima koji brinu o zdravlju i tjelesnoj aktivnosti stvara zadovoljne ljude zdravih tjelesnih i prehrambenih navika.

Personalizirani plan prehrane prema testovima, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi, vađenje krvi i analize krvnih pretraga, individualni program suplementacije i još mnoge druge usluge možete dobiti na jednom mjestu.

Posebnost Nutrilife Centra je u multidisciplinarnosti i individualnom pristupu s ciljanim smjernicama i preporukama ovisno o tome što klijent traži i što mu treba. Vrhunska dijagnostička oprema i dugogodišnja praksa nutricionističkog iskustva na jednom mjestu omogućuju povezivanje prehrambenih rješenja u cilju cjelovitog pristupa zdravlju.

Osvojite paket koji sadržava “make over”

Iako uoči blagdana više razmišljamo o gastro užitcima i neumjerenosti u nezdravim delicijama, ipak je važno imati na umu odgovornost prema vlastitom zdravlju. Stoga, umjesto da se tijekom nadolazećeg perioda udebljate i narušite osobni sklad, možete ostvariti kompletan make over.  Uz pomoć stručnog i iskusnog tima iz Biotrening Centra možete dovesti svoju formu do savršenstva. Zaigrajte nagradnu igru i ukoliko vam se posreći, osvojit ćete dva mjeseca FIT članarinu u Biotrening centru kao i specijalistički nutricionistički pregled, program prehrane i kontrolu u Nutrilife Centru. No, osim ove glavne nagrade, možete osvojiti i drugu nagradu koja uključuje 20% popusta na sve članarine u Biotrening centru te 20% popusta na sve osnovne usluge u Nutrilife Centru, osim na dijagnostičke testove.

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te navedite razlog zašto baš vi zaslužujete ove vrijedne nagrade, a u subjectu maila napišite Nutrilife Centar.

Također, kako biste bili u prilici osvojiti nagradu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do četvrtka, 6. prosinca 2018. do ponoći, a u petak ćemo nakon nasumičnog odabira objaviti sretne dobitnike.

Poklone su osvojile Nika Maslać i Matea Denona.

Foto: Sanja Jagatić, Biotrening centar, Unsplash

Učitati još
Zatvori