Indonezijski grad Malang ima odličan kafić za pse

@pawvillioncafe

Kad planirate putovanje, vjerojatno tražite neka ‘pet-friendly’ mjesta gdje ćete oboje moći uživati. O najljepšim kafićima u Europi koje možete posjetiti sa svojom macom već smo pisali. Egzotična putovanja sve su privlačnija zahvaljujući odličnim paketima koje nude putničke agencije, a Indonezija se istaknula kao jedna od najpopularnijih. Grad Malang dobio je nesvakidašnji kafić koji će posebno razveseliti ljubitelje pasa, ali i one koji ih imaju. Pawvilion Dog Cafe privlači brojne znatiželjne prolaznike koji teško odolijevaju da ne zavire što se zbiva s druge strane uličnog stakla.

Indonezijski kafić Pawvilion Dog

@pawvilliondogcafe

Sve je veća potražnja za kafićima i restoranima koji su spremni ugostiti posjetitelje s kućnim ljubimcima. Brojni su to na ulazu ponosno i označili s natpisima ‘welcome pets’ i ‘pet-friendly’. No, neki su otišli korak dalje i odlučili cijelom konceptu pristupiti s druge perspektive. Što kažete na kafić za pse u kojem su za promjenu, dobrodošli ljudi? Upravo su s tog kuta gledanja cijelu priču smišljali vlasnici Pawvilion Dog Caféa.

Trening, nutricionizam, kava i kolač

@pawviliondogcafe

Ovo nije samo cool mjesto gdje ćete sjesti popiti kavu dok vaš ljubimac sjedi kod vaših nogu. Naime, Pawvilion je mjesto gdje se rado susreću ljubitelji životinja i vlasnici pasa, razmjenjuju iskustva i savjete. Stručni tim i osoblje tu su da vam između ostaloga ponude i savjetovanje, nutricionističke usluge i razne vrste treninga i dresure za životinju. Na meniju se nalaze specijaliteti za ljude, ali i ukusni obroci za četveronošce. Zvuči kao odličan razlog da posjetite Pawvilion Dog Café ako vas avanture ovog ljeta odvedu u Malang.

@pawviliondogcafe
@pawviliondogcafe
@pawvilliondogcafe

Foto: Instagram (@pawvilliondogcafe)

0