Kafić Jutro na novoj adresi

Kafić Jutro na novoj adresi

jutro-8

Nakon pet godina u Teslinoj ulici, simpatičan zagrebački kafić Jutro promijenio je svoju adresu i opet otvorio vrata u staroj Vlaškoj. Na broju 45 pronaći ćete omiljenu atmosferu na koju ste navikli, samo u novom prostoru.

jutro-5

Žive boje krase i ovaj veseli interijer u kojem je donedavno obitavala slastičarnica Cup & Cake. Ljubičasta, žuta, plava i zlatna u kombinaciji sa simpatičnim detaljima zaokružuju slatki mali prostor, a pogled privlači šank s velikom vitrinom u kojoj ćete svakodnevno moći pronaći svježe pečene torte ili možda nešto drugo od dnevne ponude. Naime, plan je, osim već poznatih Čokolina i pahuljica za doručak, uvesti i zdrave kaše te proširiti ponudu zdravih kolača. Večeri bi mogle donijeti i slane kombinacije, vino i sireve, za poslijeposlovna i vikend druženja uz svirke.

Uz kavu, raste i ponuda čajeva – probajte ove zdrave mješavine ako još niste.

jutro-4

Kako kažu u Jutru, novi im je prostor odmah ‘sjeo’, a Vlaška ulica je bila lokacija o kojoj je vlasnica Mirta sanjala. Kad dođe toplo vrijeme uredit će i terasu po kojoj su bili dobro poznati na staroj adresi, koja će se u ljetnim danima opet zazeleniti.

jutro-1

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori