Kako izraditi DIY blagdanski ukras za vrata ili zid
Kako izraditi DIY blagdanski ukras za vrata ili zid

Kako izraditi DIY blagdanski
ukras za vrata ili zid

Najbolje ideje za božićno uređenje doma nerijetko dođu spontano, a pritom nam priroda može biti neiscrpan izvor inspiracije. JYSK je, kako bi svoje kupce potaknuto na održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine, i ove godine na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“. Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje je da su najljepše uspomene one u koje uložimo svoje vrijeme i trud.

I ove godine spremni za Advent

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri koji su kombiniranjem prirodnih dekoracija i materijala osmislili i kreirali vlastiti održivi blagdanski ukras za vrata ili zid, a potom su svoje kreacije podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaBlagdana.

Uz ove DIY (Do it yourself) ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, imate ćete se priliku kreativno izraziti ali i kvalitetno provesti vrijeme s ukućanima.

Poznata influenserica Matea Halilović otkrila je na koji način možete napraviti svoju blagdansku dekoraciju za zid ili vrata u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno je dobra ideja, malo mašte i komadić prirode.

„Uživam u kreativnom stvaranju i uvijek mi je draže svoj dom upotpuniti DIY dekoracijama koje sam sama osmislila uz malo truda i mašte. Proizvode koje napravim često poklanjam prijateljima i obitelji i smatram da je to uvijek osobnije i zanimljivije od kupovine gotovog poklona“, podijelila je Matea Halilović i dodala da za nju prvi korak do ideje predstavlja potraga za inspiracijom u samoj prirodi.

Postupak za izradu dekoracije za zid ili vrata:

  1. Zelenilo povezati špagom ili žicom u buket koji odgovara veličini košare
  2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrasiti košaru i fiksirati ju
  3. Buket umetnuti u košaru te ukrasiti detaljima iz obližnjeg parka ili šumepoput žireva, kestena, šipka, češera i sl.
  1. Dodati ukrase poput patuljaka, kuglica ili drugih dekoracija

Ukoliko vam se sviđa ova održiva ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom “Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke” podijelite na Instagramu, uz #JYSKCarolijaBlagdana.

Božićne čarolije uz JYSK

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik božićni asortiman, idealan za kreiranje božićne čarolije. Bez obzira volimo li jednostavne ili blještave ukrase, odgovornim izborom i promišljanjem o ukrasima ovih blagdana možemo pridonijeti održivosti, a istovremeno interijer doma ispuniti toplinom i prirodnim tonovima.

JYSKova vizija budućnosti uključuje izradu proizvoda od obnovljivih ili recikliranih materijala proizvedenih na ekološki prihvatljiv način.

Za dodatno uređenje doma inspiraciju potražite na JYSK.hr te na Instagram i Facebook profilu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori