Journal adventski kalendar: JYSK fotelja za ljuljanje
Journal adventski kalendar: JYSK fotelja za ljuljanje

Journal adventski kalendar: JYSK
fotelja za ljuljanje

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x JYSK fotelja za ljuljanje

Za hygge trenutke uživanja uz šalicu omiljenog čaja ili kave s knjigom u ruci nedostaje vam još samo fotelja na ljuljanje. Opustite se u ugodnom komadu iz JYSKa  koji će vašoj kralježnici osigurati odgovarajuću potporu uz punjenje džepičastim oprugama i pjenom. Ovaj komad namještaja minimalističkog skandinavskog dizajna jednostavno će se uklopiti u svaki dom.

Journal x JYSK adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s JYSK foteljom za ljuljanje, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @jyskhr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 10. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori