Jubilarna konferencija o medijskim trendovima u Portorožu

Jubilarni 20. SEMPL održat će se 29. i 30. studenoga 2018. u portoroškom Grand hotelu Bernardin. Organizatori ponovo očekuju više od 1200 stručnjaka medijsko-komunikacijske struke iz više od deset europskih država i obećavaju da će obljetnicu proslaviti i vrhunskim programom. Otkrivamo još dva od mnogobrojnih izvrsnih govornika koji će ove jeseni posjetiti Portorož.

Trumpov medijski rat ima i pozitivnu stranu

Na SEMPL dolazi Emma Winchurch-Beale, direktorica međunarodne prodaje za američki časopis The Washington Post i predsjednica grupacije World Media Group. U svojem predavanju progovorit će o pozitivnom trendu koji je donio takozvani medijski rat koji američki predsjednik Donald Trump vodi s mnogobrojnim medijskim kućama još od njegova izbora za predsjednika.

Emma Winchurch-Beale

Potrošači su, naime, počeli posvećivati sve veću pozornost kvaliteti medijskih sadržaja koje mogu naći kod medijskih kuća vrijednih povjerenja. Sve manje reagiraju na senzacionalne naslove i članke koji žele privući njihovu pozornost nakon samo jednog klika. Kritički biraju sadržaje koje čitaju, gledaju ili slušaju. Zato im i posvećuju veću pozornost. To je naravno izvrsna vijest za oglašivače kojima veće pozornost čitatelja kad je riječ o kvalitetnim medijskim sadržajima donosi više mogućnosti za plasiranje reklamnih poruka. To pokazuje i u prihodima medijskih kuća jer u borbi za pozornost kvaliteta uvijek pobjeđuje.
Emma Winchurch-Beale ima dugogodišnje iskustvo i znanje iz područja međunarodnih medija. Prije nego što se pridružila The Washington Postu bila je direktorica prodaje oglasa u medijskoj kući Bloomberg LP. Na konferenciju SEMPL dolazi i kao predsjednica World Media Group, strateškog saveza deset vodećih međunarodnih medijskih marki u svijetu.

Jurgen Appelo

Od inovativne ideje do uspješnog poduzeća (ili razočaravajućeg kraja)

Sve o putu prema prvom i kako spriječiti ono što slijedi u svojem će predavanju reći »kreativni majstor umrežavanja«, kako sebe naziva Jurgen Appelo, osnivač i direktor tvrtke Agility Scales iz Nizozemske. Appelo je serijski osnivač tvrtki, uspješan poduzetnik, publicist i govornik. Internetski portal Inc.com uvrstio ga je među 50 vodećih stručnjaka u području rukovođenja i među 100 vodećih govornika o upravljanju. Kreativnim organizacijama pomaže preživjeti i prosperirati u 21. stoljeću. Pritom nudi konkretne igre, alate i tehnike za bolje upravljanje organizacijama s manje menadžera. U predavanju na SEMPL-u dat će odgovore na pitanja kako osnovati pravu organizaciju, kako pridobiti najbolje ljude, kako se odlučiti za pravi proizvod i/ili tržište, kad je pravo vrijeme za marketing rasta, kako strukturirati posao za brz rast te kako ostati agilan. Predstavit će i česte zamke u uspostavi agilnog poduzeća koje se mogu izbjeći uz odgovarajuće znanje.

Ne propustite vodeću regionalnu konferenciju o medijskim trendovima i osigurajte si ulaznice na www.sempl.si. Sve koji će na SEMPL doći prvi put čekaju veliki popusti.

Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/

Twitter: https://twitter.com/SEMPL

Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

0