Pogledajte u videu kako su se dvije čitateljice provele na Journal Xmas partyju

Iz sezone u sezonu, za partyje portala Journal.hr redovito se traži pozivnica više, a kako bi i naše čitateljice mogle doživjeti svu čaroliju božićne zabave u organizaciji Journala, ovog se prosinca pobrinuo Mastercard, koji je dvije sretnice poveo na party o kojem svi pričaju.

Nakon provedenog natječaja, odluka je pala: priliku da dožive svoje neprocjenjivo iskustvo dobile su Sandra Šparac i Dora Olujić, koje nisu krile oduševljenje ovom nesvakidašnjom prilikom.

S Mastercardom na Journal Xmas party

Mastercard im je omogućio ono što su dugo željele – zaviriti u svijet Journalovih partyja, doživjeti kako izgledaju pripreme za party te na njega doći u maniri prvih zvijezda. Dan su započele u redakciji Journal.hr-a, gdje su doznale što ih očekuje tog dana, a neprocjenjiva se avantura nastavila u Lei Lou by Alex Dojčinović trgovini, gdje su Sandra i Dora odabrale svoje savršene haljine. Točku na “i” pronašle su u zlatarnama Zaks, gdje su odabrale savršen nakit, a zatim je slijedilo prepuštanje rukama frizerskih i make up stručnjaka – u frizerskom salonu Evelin i u make up stolici Petre Sever.

Sandra i Dora imale su prioritetan ulazak na party, a dobrodošlicu im je poželjela osnivačica Journala, Iva Radić, s kojom su se i fotografirale. Prijateljice su uživale u pjesmi i plesu u Preporodnoj dvorani Narodnog doma HAZU, a posebno su se veselile koncertu Petra Graše kojeg su, zahvaljujući Mastercardu, imale priliku upoznati u backstageu. I Sandra i Dora ovo su neprocjenjivo iskustvo opisale kao ono koje će pamtiti cijelog života – u videu pogledajte kako su se provele.

Želite li i vi uživati u brojnim neprocjenjivim iskustvima koja je za vas odabrao Mastercard, posjetite stranicu Priceless.com i inspirirajte se!

Foto: Niko Goga, Tarik W. El Kawam Mateja Vrčković

Video i montaža: Jure Perišić i Marko Gregurić

0