Journal pets: Ovaj Instagram profil svaki dan nasmijat će vas do suza
Journal pets: Ovaj Instagram profil svaki dan nasmijat će vas do suza

Journal pets: Ovaj Instagram profil svaki
dan nasmijat će vas do suza

Prissy and Pop Instagram je profil na kojem možemo pratiti dogodovštine životinjica spašenih na jednoj farmi za zaštitu životinja. Profil ima gotovo 660 tisuća pratitelja, a neodoljive fotografije često će vas nasmijati do suza. Upoznajte šareno društvo, a možete pomoći i donacijama za daljnje spašavanje životinja. 

Prissy

Na ovom imanju nalaze se brojne životinje koje su spašene od strašne sudbine i sada žive najbolji mogući život. Okružene drugim životinjama i svojim ljudima, igraju se i maze i doslovno ih možemo vidjeti kako uživaju kao drugi uobičajeni kućni ljubimci. Najpoznatija među njima definitivno je Prissy. Priscilla (Prissy) rođena je 29. travnja 2013. Poznata je po svom istančanom stilu koji često uključuje mašnu i bisere u odjevnim kombinacijama. Prissy je prava diva. Ima jedno plavo oko i jedno smeđe oko te “žig ljepote” na desnoj strani njuške. Ona je definitivno ljubimica na farm. Prissy je iznimno pametna, vrlo oprezna i voli se maziti. Ne možeš otvoriti torbu u kući a da Prissy ne dotrči vidjeti što je unutra. Upravo su njezine fotografije među najomiljenijima na profilu. 

Spašene životinje 

Vlasnici farme, u siječnju 2016. odustali su od života na plaži kako bi se preselili na farmu i ostvarili san da imaju domaće životinje pružajući zauvijek dom pun ljubavi za one koje spase. U nešto više od pet godina primili su više od 50 životinja uključujući mačke, konje, magarce, krave, koze, male konje, domaće svinje, trbušaste svinje i psa. 

“Sretni smo što smo neke od njih uspjeli spasiti prije nego što završe na nečijem tanjuru. Vjerujemo da su životinje prijatelji, a ne hrana”. – kaže ekipa koja stoji i za profila. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori