Journal Pets: Pop-up radionica izrade Superzdjelica

Journal Pets: Pop-up radionica
izrade Superzdjelica

Superzdjelica

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica – personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, od koje je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, ekipa se sastaje ponovno s istim dobrim ciljem. Ako i vi želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike na kojoj možete izradite svoju Superzdjelicu. Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog…) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomozite manje sretnim psima koji nemaju svog čovjeka i svoj dom. Ovo je, također, i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite.

Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najplemenitije jer pomažu napuštenim psima iz azila – baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 h. Kotizacija za sudjelovanje u radionici je 200 kn, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Azil Prijatelji Čakovec. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, požurite s prijavom na [email protected]

Psi su, naravno, dobrodošli!

Foto / ilustracija: Hana Tintor

Učitati još
Zatvori