Journal Pets: Pokrenuta je hrvatska aplikacija za šetanje i čuvanje kućnih ljubimaca

Journal Pets: Pokrenuta je hrvatska aplikacija za šetanje i čuvanje kućnih ljubimaca

PetNet

Ako imate ljubimca, zasigurno će vas razveseliti vijest o novoj aplikaciji PetNet koja omogućuje svakom ljubimcu potpunu brigu, a vlasniku podršku za njegovog najboljeg prijatelja. Riječ je o prvom hrvatskom servisu za ljubimce i njihove vlasnike – iza aplikacije stoji Marina Milinović, a na web stranici navode kako je njihova vizija pružiti podršku svima koji imaju ljubimce te potaknuti što više ljudi da si priušti najboljeg prijatelja.

Aplikacija omogućuje šetanje i čuvanje ljubimca – svaki korisnik aplikacije može odabrati najprikladnijeg šetača za svojeg ljubimca i/ili dogovoriti čuvanje u vlastitom domu ili kod čuvalice. Aplikacija funkcionira na način da korisnik registrira sebe i ljubimca pa se na ponudu javljaju raspoloživi šetači i čuvalice. Korisnik zatim bira šetača ili čuvalicu koji preuzima ljubimca u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, a vlasnik cijelo vrijeme može pratiti šetanje, odnosno čuvanje preko GPS signala u realnom vremenu.

PetNet

Iz PetNeta kažu kako su im potrebe ljubimaca na prvom mjestu pa svakom ljubimcu pristupaju individualno s kojima žele uspostaviti prijateljski odnos. Svoje klijente smatraju svojim partnerima kojima žele omogućiti dugoročan odnos pun povjerenja i poštovanja, vodeći se filozofijom sretan ljubimac – zadovoljan vlasnik.

Foto: Unsplash, Pixabay

Preporuka

Zatvori