Journal Pets: otkrili smo najslađi brend odjeće za vaše ljubimce

Journal Pets: otkrili smo najslađi brend
odjeće za vaše ljubimce

Brend inspiriran skandinavskim dizajnom

Max-Bone je luksuzni brend iza kojeg stoji Parisa Fowles-Pazdro. Dizajn je inspiriran jednostavnim i unikatnim skandinavskim dizajnom. Proizvodi su osmišljeni kako bi odgovarali svim pasminama i pružali komfor ljubimcima. Osnivačica je odlučila osnovati svoj brend kad nije mogla pronaći odjeću za svoj engleskog buldoga koja je kvalitetna, dobro dizajnirana i moderna. Parisin moto je težiti perfekcionizmu u svemu što radi. Prihvatiti ono što ima, ali poboljšati i ono što ne postoji, dizajnirati sam.

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

Objavu dijeli max-bone (@themaxbone)

Brend ima sve što treba vašim ljubimcima, od odjeće i hrane do igračaka. Zanimljivo je što u ponudi imaju i odjeću za mačke. Nedavno, predstavili su i suradnju s popularnim Disneyjevim animiranim filmom Frozen unutar koje su dizajnirali slatke džempere i jaknice s omiljenim likovima iz poznatog crtića. Max-Bone nudi i proizvode za kupanje i wellness. Kako vlasnici ne bi trebali biti previše opterećeni, Max-Bone su osmislili kutije u tri veličine, jumbo, mini i standard, u kojima se nalaze svi proizvodi potrebni za njegu. Kupci se pretplate i kutija koju odaberu ih svaki mjesec dočeka na kućnom pragu.

Brend se našao među favoritima brojnih zvijezda, Kendall Jenner, Reese Witherspoon, Lucy Hale, Anne Wintour, Beyoncé i mnogih drugih.

Imaju poslovnice samo u Los Angelesu, New Yorku i Aspenu, ali svoje proizvode dostavljaju po cijelom svijetu i možete ih pronaći ovdje.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram

Učitati još
Zatvori