Kako izgleda tajni život naših kućnih ljubimaca, otkriva drugi nastavak urnebesnog crtića

Koliko dobro zbilja poznajemo svoje kućne ljubimce, pitanje je koje nam po drugi put postavlja urnebesni crtani film The Secret Life of Pets producentske kuće Illumination Entertainment, koji će ovog ljeta dobiti svoj nastavak. Njegova premijera očekuje se 7. lipnja u SAD-u, a nakon distribucije u američka kina, a kroz lipanj i prve dane srpnja proširit će se i po europskoj kino mreži.

Zašto smo zavoljeli originalni crtić The Secret Life of Pets koji je premijeru doživio u lipnju 2016. godine? Zato što je na toliko humorističan način ilustrirao što sve naši kućni ljubimci rade kada nas nema kod kuće, portretirajući zanimljive karaktere mačaka, pasa i drugih mezimaca i otkrivajući kakve su im sve nepodopštine na pameti.

The Secret Life of Pets 2

Drugi nastavak omiljenog crtića nastavlja priču Jack Russell terijera Maxa i njegovih pet prijatelja (pomeranku Gidget, mačku Chloe, mopsa Mela, jazavčara Buddyja i papigicu Sweet Pea) prati njihov tajni život koji se događa nakon što vlasnici ovih ljubimaca napuste svoje stanove na njujorškom Manhattanu zbog poslovnih i obiteljskih obaveza. Susreću se čak i sa životinjskim bandama New Yorka, a novi nastavak nesumnjivo nam donosi neke sasvim svježe pustolovine zbog kojih ćemo se opet smijati do suza. Povodom #NationalPetDay, Illumination je neki dan izašao s novim trailerom za crtić; pogledati ga možete u nastavku.

Foto: The Secret Life of Pets 2

0