Kako nam je sinoć bilo na Journal Loves Istra partyju?

Kako nam je sinoć bilo na Journal
Loves Istra partyju?

I ove godine drugu polovicu rujna iskoristile smo za istarski road trip, u sklopu kojeg smo se još jednom podsjetile ili po prvi put upoznale s nekim nevjerojatnim ljepotama ovog hrvatskog kraja. O svemu tome imat ćete prilike više čitati idućeg tjedna, a u međuvremenu smo iskoristile i pravu medijsku gungulu koja je još jednom zavladala u Rovinju kako bismo organizirale novo izdanje Journal Loves Istra partyja i u nešto drugačijem ambijentu od onog uobičajenog zagrebačkog ugostile drage prijatelje portala, klijente i suradnike.

S njima smo se do kasnih večernjih sati družile na terasi novootvorenog rovinjskog restorana Boa, koja je na jednu večer pretvorena u pravu malu istarsku oazu, s drvima masline koja su zaokruživala scenografiju i lokalnim delicijama; istarskom pršutu, siru, vinima, rakijama, ginu i maslinovom ulju, kao i u selekciji tradicionalnih jela u izvedbi restorana Boa, poput brusketa i istarskog rižota izvedenog u čak 6 varijacija na temu.

Ugodnu atmosferu svojim je glazbenim nastupom uspješno upotpunio Saša Lozar, uz čije je pjesme dobar provod potrajao još dulje.

Pisinium istarski pršut
Sirevi Špin (kravlji sir Špin, miješani sir Špin, ovčji sir Špin, kravlji sir u teranu Špin, kravlji sir s tartufima Špin)
Rajska rajčica
Maslinova ulja Ol Istria (Ol Istria leccino, Ol Istria pendolino, Ol Istria ascolana, Ol Istria istarska bjelica, Ol Istria Selection)
Marjan voće orašasti plodovi i suho voće
RougeMarin slastice
Destilerija Aura marmelade (šljiva, maslačak, smokva, malina, drijen)

Predstavljena suradnja sa Zigmanom

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraj Zigman na eventu je predstavio svoju posljednju suradnju s Philip Morrisom, nastalu na inspirativnim vrijednostima kojima se, kako i sam kaže, vodi od početka svoje karijere – inovaciji, kreativnosti i autentičnosti.

Dizajner koji svoju stvaralačku inspiraciju koristi kako bi transformirao vlastiti pristup dizajnu do sada je ostvario nekoliko značajnih suradnji među kojima su i one sa svjetski poznatim imenima poput pjevačica Rite Ore i Niki Minaj.

Ne pristajem na kompromis i biram suradnje koje smatram vrijednima i koje me inspiriraju. Samo onda kada se jedinstvene vizije prepoznaju može se dogoditi suradnja koja nadahnjuje, rekao je dizajner.

U nastavku pogledajte kako smo se proveli i kako je izgledao ovaj mali kutak istarskog raja na samoj rovinjskoj obali.

Drvo masline vrtni centar Iris MBM
Jana voda i Jamnica
Vina Laguna (Perla Rose pjenušac, Rose, Festigia malvazija istarska, Terra Rossa crno vino)
Bura Brew pivo
Aura Karbun gin
Aura rakije (Terranino, Divlja kruška, Moscato)

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Loves Istra partyja 2019. godine: Agrolaguna, Aura, Pisinium, Rajska, Bura, Jana, MBM Vrtni centar.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal Loves Istra goody boxu: Zigante, Aroma istra, Klara Marić, Marjan voće, Harissa.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji Journal Loves Istra partyja.

Tko je sve posjetio Journal Loves Istra party, pogledajte ovdje.

Što se sve krije u goodie bagu Journal Loves Istra partyju, pogledajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori