Što sve krije Journal Loves Istra goody bag?

Što sve krije Journal Loves
Istra goody bag?

Prekrasna terasa rovinjskog restorana Boa poslužila je kao idealna scenografija za novo izdanje Journal Loves Istra partyja u kojem smo se družili s prijateljima portala, klijentima i suradnicima. Svi okupljeni mogli su uživati u lokalnim delicijama poput istarskog pršuta, sira, vina, rakija, gina i maslinovog ulja, kao i u odabranim tradicionalnim jelima koje potpisuje restoran Boa, poput rižota na šest načina te istarskog brusketa.

Dobra je zabava potrajala do kasnih večernjih sati, a atmosferu je glazbenim nastupom zaokružio Saša Lozar. Kraj večeri donio je i omiljeni goody bagu kojem smo okupili istarske proizvode domaćih proizvođača.

Jesenski će obroci biti još ukusniji uz istarske fuže brenda Klara Marić, dok će dozu svježine svakom obroku donijeti ukusna Rajska rajčica.

Zahvaljujući Harissi, svi će moći uživati u toplom čaju s okusom Istre.

Zigante se pobrinuo da ljubitelji snackova dođu na svoje s čipsom od tartufa, dok je Marjan voće donio vječni klasik – kikiriki.

Aroma Istra kozmetika pobrinula se za najmirisniju njegu kože zahvaljujući različitim proizvodima poput eteričnog ulja od lavande, kreme od smilja, hidrolata lavande, balzama za tijelo, deo sticka i osvježivača prostora.

Šlag na kraju je Journal.hr platnena vrećica koja je zaokružila raskošan sadržaj u goody bagu.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Loves Istra partyja 2019. godine: AgrolagunaAuraPisiniumRajskaBuraJanaMBM Vrtni centar.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal Loves Istra goody bagu: ZiganteAroma istraKlara MarićMarjan voćeHarissa, Rajska rajčica.

Kakva je bila atmosfera na Journal Loves Istra, otkrijte ovdje.

Tko je sve posjetio Journal Love Istra party, pogledajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori