Što su sve dobile naše uzvanice u prepunom goody bagu nakon četvrtog Journal Lifestyle Sessiona?
Što su sve dobile naše uzvanice u prepunom goody bagu nakon četvrtog Journal Lifestyle Sessiona?

Što su sve dobile naše uzvanice u prepunom goody bagu nakon četvrtog Journal Lifestyle Sessiona?

Održan je još jedan Journal Lifestyle Session, posljednji ove godine. Ovog puta radilo se o sushi radionici za koju su nas ugostili u divnom ambijentu restorana Takenoko. Ovim eventom završavamo seriju događanja u sklopu novog koncepta u kojem Journal organizira intimnija druženja samo s nekolicinom odabranih. Podsjećamo, prvo smo organizirali radionicu cvijeća kod Saše Šekoranje, zatim fashion event u agenciji Alert, a nakon toga brunch u Broomu 44.

Journal Lifestye Session powered by Leonor Greyl odvijao se u dva dijela. Prvi je bio u salonu Teuta gdje su uzvanice, predvođene osnivačinom Journala Ivom Radić, bile na frizurama. Nakon toga su stigle u Takenoko gdje su naučile kako se radi sushi. Na popisu gošći našle su se: Lucija Šerbedžija, Dora Martinović, Paula Sikirić, Marija Biščan, Marijana Batinić, Teuta Mesaroš i Iris Cekuš. Osim što su naučile raditi sushi, imale su priliku probati i matchu brenda Samo Matcha, a mogle su naučiti i kako se ona spravlja.

Journal_Leonor Greyl-48
Iva Radić
Journal x Salon Teuta
Dorica_Journal Lifestyle Session
Dora Martinović
Marijana Batinić_Journal Lifestyle Session
Marijana Batinić

Fokus večeri bili su Leonor Greyl proizvodi koji su i korišteni za stiliziranje kose u salonu Teuta. Radi se o prirodnim proizvodima za njegu kose sa snažim djelovanjem. Naše uzvanice u svojim poklon vrećicama mogle su pronaći 8 Leonor Greyl proizvoda.

Journal_Leonor Greyl_Journal Lifestyle Session

Huile de Magnolia

Ovo uljepšavajuće ulje za lice i tijelo omekšava i obnavlja kožu. Ona će nakon nanošenja biti meka i nježno namirisana. Osim toga, ovo ulje uklanja i makeup.

Ulje treba umasirati u kožu po potrebi. Ono je idealno za masažu, nakon depilacije voskom ili za uklanjanje šminke. Ako ćete ga koristiti za to, na vrhove prstiju treba nakapati nekoliko kapi i nježno masirati lice te ukloniti vlažnom pamučnom blazinicom.

L’Huile de Leonor Greyl

Ako imate kosu koja se petlja, ovo ulje je spas. Ono raspliće, omekšava i štiti kosu, a također uljepšava dugu kosu i vrhove. Ono štiti i od ptetnih učinaka proizvoda za ravnanje kose te boja. Vodootporno je i štiti od sunca.

Ulje treba nanijeti na cijelu dužinu kose i na vrhove te ravnomjerno rasporediti četkom. Ostavite da djeluje 5 do 10 minuta ili preko noći i nakon toga ispravi šamponom.

Shampooing Crème Moelle de Bambou

Sve one s gustom, suhom i neukrotivom kosom voljet će ovaj hranjivi šampon koji je prikladan za sve vrste suhih kosa. On vlasi trenutno omekšava, hrani i vraća im sjaj.

Proizvod treba nanijeti na mokru kosu i dodavanjem manjih količina vode stvoriti emulziju. Nakon što se kosa lagano zapjeni, temeljito isprati.

 

Lait Luminescence Bi-Phase

Ovo mlijeko za rasplitanje i zaštitu kose od vrućine namijenjeno je također vrlo suhoj, gustoj i neukrotivoj kosu. Ono hrani, zaglađuje i ističe sjaj kose. Ovaj proivod se nanosi na mokru kosu i ne ispire se.

 

Tonique Hydratant

Hidratantni i revitalizirajući tretman bez ispiranja. Hidrira i jača neukrotivu kosu te tonizira vlasište. Ovaj proizvod može se nanositi i na suhu i na mokru kosu. Može se koristiti i za ponovo vlaženje ili osvježivanje kose nekoliko dana nakon šamponiranja.

 

Huile Secret de Beauté

Ovaj proizvod sadrži prirodna fina ulja za tijelo i kosu. Namijenjen je zaštiti kose od štetnih učinaka sunca, a kožu čini mekom i glatkom te sprječava isušivanje. Nanosi se na suhu ili mokru kosu i to na cijelu dužinu kose i vrhove. Tenutno raspliće vlasi i poboljšava sjaj. Ako ga želite koristiti na tijelu, nanesite ga na suhu kožu i umasirajte. Tako žete ju nahraniti, a ljeti ćete istaknuti preplanulost.

Shampooing Reviviscence

Ovaj iznimno hranjivi šampon posebno će voljeti dehidrirana, obojena, oštećena i lomljiva kosa. On regenerira, omekšava, dubinski obnavlja i hrani te pomaže kod rasplitanje kose. Proizvod treba nanijeti na mokru kosu te dodavanjem vode stvoriti emulziju. Nakon što se kosa zapjeni, temeljito isprati.

 

Masque Quintessence

Na kraju, tu je i maska za dubinsko obnavljanje za vrlo oštećenu kosu. Ona dubinski hidratizira i regenerira vlakno kose te pruža mekoću i sjaj.

Ako se koristi kao svakodnevni regenerator masku treba nanijeti na cijelu dužinu i vrhove te ostaviti da djeluje 2 do 5 minuta i nakon toga temeljito isprati istovremeno rasplićući kosu češljem.

Ako je se koristi kao tjednu intenzivnu njegu treba je nanijeti na cijelu dužinu kose i vrhove i ostaviti da djeluje 20 minuta prije nanošenja šampona.

Samo Matcha

Osim proizvoda za uljepšavanje i njegu, naše uzvanice dobile su i Samo Matcha čaj. Matcha čaj ukusan je napitak prepun dobrobiti za naš organizam, a s obzirom na to da sadrži kofein, može biti i zdrava zamjena za kavu. Radi se zapravo o japanskom zelenom čaju čiji listovi su samljeveni u fini prah.

Samo Matcha_Journal Lifestyle Session (2)
Samo Matcha_Journal Lifestyle Session
Samo Matcha_Journal Lifestyle Session
Samo Matcha_Journal Lifestyle Session (2)

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji posljednjeg ovogodišnjeg Journal Lifestyle Sessions eventa. Hvala našem generalnom sponzoru Leonor Greyl koji je omogućio i realizaciju Journal goody baga.

Hvala i našim dragim klijentima: Makeup For EverSAMO Matcha koji je također omogućio Journal goody bag za naše uzvanice, Hyundai i PPD (Don Julio i Tanqueray).

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji, salonu Teuta i Josipi Bračinić te restoranu Takenoko za održavanje eventa.

Kako nam je bilo na Journal Lifestyle Session powered by Leonor Greyl eventu pogledajte ovdje.

Foto: Bojan Zibar i Martina Movrić

Učitati još
Zatvori