Journal Instagram inspo: Sonja Leigh
Journal Instagram inspo: Sonja Leigh

Journal Instagram inspo: Sonja Leigh

Neki Instagram profili toliko su jednostavni, a opet toliko zanimljivi. Upravo zato često ih spremamo, za trenutke u kojima će nam trebati bilo kakva informacija. Bilo da je riječ o lifestyle influencericama, fashion, travel ili food blogericama, sigurni smo da i vi imate svoje favorite. U našoj rubrici Journal Instagram inspo, tako svakog mjeseca pronalazimo onaj koji nam daje inspiraciju i čije fotke ne možemo prestati gledati. Ovoga puta to je Instagram profil influencerice Sonje Leigh.

@sonjaleigh_

Sonja je life and fashion influencerica iz Amsterdama koja nas oduševljava svojim stilom. Jednostavne, a efektne modne kombinacije pravi su melem za oči, a stvarne situacije i #nofilter trend ono je što je kod nas definitivno zaradilo plus. Nizozemski način života koji uključuje mnogo boravka u prirodi, na gradskim ulicama, po galerijama, restoranima i kafićima definitivno nas uvijek malo lansira u ovaj predivan grad kojem još i tepaju Venecija sjevera. 

Fashion and lifestyle 

Ova influencerica poznata je po tome što savršeno spaja skandinavsku estetiku s pomalo eklektičnim detaljima, ali s odmjerenom dozom minimalizma. Njezine odjevne kombinacije mogu poslužiti kao sjajna inspiracija svima malo odvažnijima koji se vole poigrati modom. Nama je itekako zanimljiva. 

Učitati još
Zatvori