Inspo Instagram: Rebecca Worbs
Inspo Instagram: Rebecca Worbs

Inspo Instagram: Rebecca Worbs

Na brojnim Instagram profilima svakodnevno pronalazimo inspiraciju, bilo da je riječ o uređenju interijera, uradi sam aktivnostima ili jednostavno životnim i modnim savjetima. Upravo zbog toga odlučili smo na Journalu uvesti novu rubriku “Inspo Instagram” u kojoj ćemo pronalaziti one profile iz svih aspekata naših i vaših interesa, od umjetnosti, mode, ljepote, kulture, lifestylea, a sve kako bismo u njima zajedno pronalazili inspiraciju za lijepe trenutke u životu. Jedan od takvih inspirativnih profila je i onaj umjetnice Rebecce Worbs. S adresama u Barceloni i Berlinu, Rebecca nas često podsjeća kako je nepodnošljiva lakoća postojanja, ponekad tek iza ugla.

Instagram profil koji volimo pratiti

Predivne lokacije, ukusna hrana i neodoljive modne kombinacije samo su dio onoga čega se možemo “napojiti” na dnevnoj bazi na ovom Instagram profilu. Sa svojim partnerom putuje po svijetu, otkriva brojne zanimljive detalje na atraktivnim i onim malo manje poznatim lokacijama. Na njezinom profilu možete pronaći i brojne savjete kako rekreirati estetiku s Pinteresta ili jednostavno urediti dom s tek nekoliko originalnih detalja.

Modna inspiracija

Pobornica aktualnih trendova koji definitivno oživljavaju estetiku kasnih devedesetih i početak dvijetisućitih zanimljiva je i kao fashion inspiracija. Kako kombinirati jednostavne komade, a pritom  im udahnuti osobnost, vrckavost i zaigranost vrlo lako možete istražiti na njezinom profilu.

Učitati još
Zatvori