Pogledajte video s ovogodišnjeg Journal.hr Xmas Partyja

Pogledajte video s ovogodišnjeg
Journal.hr Xmas Partyja

U prekrasnom interijeru hotela Amadria Park Capital, koji se smjestio u samom srcu Zagreba, na uglu Jurišićeve i Palmotićeve ulice, 11. prosinca 2018. održan je još jedan, sada već tradicionalni božićni party portala Journal.hr.

Grandiozan prostor u prizemlju hotela ugostio je više od 800 naših suradnika, prijatelja i klijenata, te glazbene zvijezde, Massima i Barbaru Tucker, koji su do kasnih večernjih sati svojim najvećim hitovima zabavljali okupljeno mnoštvo.

Tko je sve posjetio Journal.hr Xmas party pogledajte ovdje, atmosferu s partyja ovdje, a kako je izgledao šarmantni photo point na kojem su svi morali imati svoju fotku – pogledajte ovdje.

Video je u nastavku!

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Xmas Partyja 2018. godine: Beefeater ginCocktaVitamin WellHP HrvatskaIris MBM Vrtni CentarNaf NafPevecBalon Centar.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxuAgrolagunaAuraCity Center oneDermalogicaDilemma PostersHarissaKiehl’sLa Roche-PosayL’Erbolario, L’Oreal Paris, -Love, AnaMedikorMelemMirjana MikulecNaklada LjevakOrbico BeautyPerfecta Dreams, Promands, StilusTeatar Exit, Urban Decay, Vitamin WellZvijezda.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori