Journal.hr tajna večera na najljepšoj terasi u gradu

Journal.hr tajna večera na
najljepšoj terasi u gradu

Druga Journal.hr tajna večera

Atmosfera ranog ljeta, mirisi cvijeća, sumrak i lagana muzika na jednoj savršenoj terasi u centru Zagreba poslužili su kao kulisa druge po redu Journal.hr tajne večere. Goste je po izlasku na terasu dočekao dugačak stol ukrašen cvijećem, a boho ugođaj upotpunili su elementi poput ljuljačke koja je ujedno bila i savršena točka za fotkanje. S obzirom na poantu večere održane na tajnoj lokaciji, gosti nisu imali pojma što ih čeka, što je samo pojačalo oduševljenje.

Kao i prošli puta, kada je za nas kuhao Janez Bratovž, koncept je bio zamišljen tako da večeru pripreme poznati chefovi, ovog puta iz Hrvatske. Tako su u Zagreb stigli Ante Božikov iz kornatske konobe Opat i Vjeko Bašić iz restorana Boba na Murteru te svojom karizmom uveseljavali sve prisutne (o poznatim chefovima čitajte na linku). Za večeru organiziranu u suradnji s agencijom Alert su pripremili 5 sljedova inspiriranih morem pa su se tako na stolu našle kamenice, selekcija jadranske tune, sipa, trlje, a na slatkom su stolu gosti mogli “zgrabiti” selekciju slastica. Svaki je slijed uparen sa vinima vinarija Tomić, Krauthaker i Kabola, kao i vodom Kala i Kalnička.

U finim morskim jelima svi su uživali, a među njima i Nataša Janjić, Slavko Sobin, Ogi Antunac, Larisa Lipovac, Rita Rumora, Filip Juričić, Asim Ugljen, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević (eNVy room), Marija Borić, Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić, Goran Bogdan, Antonija Stupar Jurkin, Ana Radišić i drugi.

Boho štih cijele priče dodatno su naglasile lampice koje su sve više dolazile do izražaja kako je padala noć, stvarajući savršen ugođaj za uživanje u jelima. Uz odličnu glazbu, dobru hranu i raspoložene goste, zabava se produžila i duže od očekivanog… Sada jedva čekamo novu tajnu večeru i novo poglavlje u ovoj lijepoj priči.

Iva Radić

Antonija Stupar Jurkin

Rita Rumora

Nataša Janjić

Larisa Lipovac

Dunja Rudman

Ante Božikov i Vjeko Bašić

Nenad Sovilj i Iva Radić

Ana Radišić, Ogi Antunac i Rita Rumora

Goran Bogdan

Filip Juričić

Ana Radišić i Antonija Stupar Jurkin

Lana Gojak

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović

Lana Bedeković Rosandić

Kristina Mišlov

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori