Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Zoe Evolve top i tajice za vježbanje

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Zoe
Evolve top i tajice za vježbanje

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 5. poklon na rasporedu – koji su pripremili Polleo Sport i Zoe

Poznati hrvatski fashion fitnes brend stvoren je za sve samopouzdane i snažne žene koje žele maksimalno poboljšati svoj trening i osjećati se snažno i privlačno. Zoe misija jest potaknuti svaku ženu da nosi ono u čemu se osjeća dobro jer samim time zrači samopouzdanjem i nadahnjuje i druge.

Krajem prošle godine lansirali su Zoe Evolve kolekciju koja poziva na rad na vlastitom razvoju, a istovremeno je kreirana od nakvalitetnijih i najudobnijih materijala da ćete ju htjeti nositi svaki dan. Kolekcija se sastoji od više različitih modela, no kao najpopularniji izdvojio se Lucent komplet topića i tajica koji je odmah dospio na listu najpoželjnijih. I tajice i top dolaze u crnoj boji s prugastim mesh detaljima, potpora su pri vježbanju, oblikuju tijelo, a istovremeno su i odličan modni komad.

Jedna sretnica sada ima priliku osvojiti Lucent top i tajice poznatog hrvatskog brenda Zoe, iz njihove najnovije kolekcije Evolve.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @polleosport.hr Instagram profil
  3. Pratiti @zoeleggings Instagram profil
  4. Kliknuti like na objavu
  5. Komentirati kome bi od prijateljica super stajao ovaj komplet

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 26. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Sretna dobitnica je @mare.marija.71 – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Zoe

Učitati još
Zatvori