Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Ziaja Baltic home spa fit linija

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Ziaja Baltic home spa fit linija

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 24. poklon na rasporedu – koji je pripremila Ziaja

Good Vibes Only darivanje Ziaja 2

Nova Ziaja Baltic home spa fit linija proizvoda osmišljena je kao cjeloviti, opuštajući spa i anticelulitni tretman. Idealna je za osobe koje preferiraju aktivan način života, vode brigu o svom tijelu i zdravlju te uživaju u blagodatima wellness tretmana. Osmišljena je kao koncept koji se sastoji od 3 rituala (eksfolijacijski, opuštajući i anticelulitni) s ciljem detoksikacije, poboljšanja cirkulacije, ali i cjelokupnog izgleda i zdravlja kože. Dodatno pomažu u borbi protiv celulita i pripremi tijela za trening, ali i pružaju savršenu njegu i relaksirajući učinak nakon tjelesnih aktivnosti. Važno je naglasiti da su svi proizvodi veganski, eco-friendly te sadrže i do 99% sastojaka prirodnog podrijetla. Glavni sastojci, kofein, ekstrakt smokve, alginska kiselina, illipe maslac jamac su visoke učinkovitosti svih proizvoda, a aromatične i osvježavajuće voćne note manga pružaju očaravajuće trenutke opuštanja. 

Pred nama su dani kada posebnu pažnju posvećujemo borbi protiv celulita, a budući da je upravo naglasak ove linije na anticelulitnoj njezi, važno je istaknuti da su ustrajnost, redovito i pravilno korištenje proizvoda upravo u ovom segmentu njege iznimno važni kako bi se postigla puna učinkovitost proizvoda. 

Ziaja Baltic home spa fit linija sastoji se od 6 proizvodaglicerinski piling s biorazgradivim makrogranulama celuloze, gel za tuširanje 3u1 (za lice, tijelo i kosu), anticelulitno i učvršćujuće masažno ulje, anticelulitni serum za tijelo, anticelulitni i hidratantni mousse za tijelo te osvježavajući sprej za tijelo i kosu. Cijela linija dostupna je u svim dm prodavaonicama po vrlo atraktivnim cijenama. 

Tri sretne čitateljice sada imaju priliku osvojiti paket koji se sastoji od svih 6 proizvoda iz Ziaja Baltic home spa fit linije.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @ziaja_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica uživao u spa tretmanu Ziaja proizvodima

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 19. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretne dobitnice su @marijanabarulek, @ililucija i @andrea_vladic – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Ziaja

Učitati još
Zatvori