Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Zaks konavoske naušnice i ogrlica

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Zaks
konavoske naušnice i ogrlica

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i na početku godine.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 15. poklon na rasporedu – koji je pripremio Zaks

Bez obzira na sezonu i trendove, elegantni i decentni klasični komadi nakita vječni su modni dodatak koji svaku odjevnu kombinaciju čini posebnijom. U posljednjih nekoliko godina, tradicijski nakit izrađen od zlata i srebra, ponekad ukrašen biserima ili koraljima, istaknuo se kao savršeni modni dodatak s daškom tradicije koji na najbolji mogući način spaja prošlost ii sadašnjost.

Iako nakratko zaboravljen u fascinaciji prolaznim trendovima, tradicijski nakit inspiriran bogatim starohrvatskim nakitnim inventarom doživio je pravu renesansu. Iza ponovnog interesa za tradicijski nakit nalazi se kolekcija Hrvatskog tradicijskog nakita zlatarnice Zaks koja iz sezone u sezonu postaje sve raskošnija.

Osim kao sofisticirani modni detalj, tradicijski nakit istaknuo se i kao jedan od najboljih poklona koji možete priuštiti sebi ili svojim najdražima – posebice uoči praznika ljubavi koji nam se bliži, Valentinova.

Među najpopularnijim primjerima hrvatskog tradicijskog nakita koji je savršen poklon ističu se Konavoske naušnice, Verižice. Naime one su bile prve na popisu predmeta kojima su u dubrovačkom kraju imućni mladići prigodom ženidbe darivali svoju odabranicu – i to dvaput: prilikom zaruka darivali su male Verižice, a uoči crkvenog vjenčanja velike s biserjem.

Jedna sretnica ima priliku osvojiti Zaks srebrni komplet u pozlati koji se sastoji od naušnica i ogrlice iz konavoske linije.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zaks_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kojoj od vaših frendica bi se najviše svidio ovaj paket tradicijskog nakita

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 7. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @_winterko – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Zaks

Učitati još
Zatvori