Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Veliki NESCAFÉ paket

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Veliki NESCAFÉ paket

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 27. poklon na rasporedu – koji je pripremio NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena kava u kojoj uživaju pojedinci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. S preko 75 godina iskustva u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5.500 šalica NESCAFÉ kave.

U Hrvatskoj, kava je jedan od omiljenih napitaka. O njezinoj popularnosti najbolje govori podatak da čak 93% Hrvata u dobi od petnaest godina pa nadalje pije kavu. U prosjeku popiju dvije šalice kave dnevno, od čega je barem jedna ona u kojoj uživaju kod kuće.

Svaki dan je novi dan… I zato se svaki dan možeš razveseliti drugim okusom svog omiljenog cappuccina – Classic, Vanilla, Double Choca Mocha, Irish, Praline ili Cappuccino Unsweetened.

Šest sretnih čitatelja ili čitateljica sad imaju priliku osvojiti veliki NESCAFÉ paket koji se sastoji od sljedećih proizvoda: NESCAFÉ GOLD Praline Latte, NESCAFÉ GOLD Vanilla Latte, NESCAFE GOLD Double Chocha Mocha, NESCAFÉ GOLD Irish Latte, NESCAFÉ GOLD Cappuccino, NESCAFÉ GOLD Unsweetened, dvije šalice NESCAFÉ GOLD.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @nescafehrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijatelja poželio ovaj paket proizvoda

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 22. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretne dobitnice su @suzyy131313, @just.2.much, @ankecro, @i.am.tereza, @persic_helena i @fajmanelena – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: NESCAFÉ

Učitati još
Zatvori