Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Sapunoteka paket za sve mame

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Sapunoteka paket za sve mame

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 2. poklon na rasporedu – koji je pripremio brend Sapunoteka i posvetio ga mamama

Svako dijete treba mamu. Ono svojim rođenjem zaslužuje odrastati u obitelji, zajednici prepunoj ljubavi, razumijevanja i poštovanja. No, život piše priče. Ponekad one nisu suviše ružičaste. Ali kada uz sebe imamo osobu koja je oslonac i ruka vodilja, sve je lakše. Za djecu koja odrastaju bez odgovarajuće roditeljske skrbi, tu su SOS mame – žene velikog srca u kojem ima mjesta za svako nezbrinuto dijete. Ona je za njih sigurna luka i podrška za cijeli život. Ona je za njih najbolja mama.

Sapunoteka je u suradnji sa SOS dječjim selom osmislila poklon paket “Najbolja mama”, a izdvajaju 40 kuna od svakog prodanog paketa za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Sada i vi imate priliku osvojiti jedan Sapunoteka poklon paket “Najbolja mama” koji se sastoji od: noćne kreme Vitaminska, kreme za ruke Maslina i lavanda, pilinga za tijelo i ruke Vitamin C i kava, sapuna s morskom soli Mandarina i limuntrava te kombinacije eteričnih ulja Nije sve tako sivo.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @sapunoteka Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kome bi od prijatelja preporučili ovaj paket

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 21. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika/dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Sretna dobitnica je Marinea Penović – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Sapunoteka

Učitati još
Zatvori