Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Ray Ban naočale iz Alfa Vision Optike

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Ray Ban
naočale iz Alfa Vision Optike

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 6. poklon na rasporedu – koji je pripremila Alfa Vision Optika

Alfa Vision Optika poznata je zagrebačka optika koja je do siječnja 2020. poslovala pod imenom Bilić Vision, nakon koje je uslijedio rebranding. No, optike su i dalje u vlasništvu obitelji Bilić te vas i dalje očekuju dobro poznata lica njihovih optičara, optometrista i liječnika iz Poliklinike Bilić Vision – ista stručnost, ljubaznost i profesionalizam na koje su vas navikli sve ove godine. Alfa Vision Optika ističe se kao optika s bogatim asortimanom sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, među kojima možete pronaći najpoznatija imena iz svijeta optike poput bredova: Dita, Celine, Chanel Bottega Veneta, Cazal, Cutler and Gross, Lindberg i mnogih drugih. 

Svima nam je poznato da potraga za pravim sunčanim naočalama može biti dugotrajna, ali i mukotrpna, no ove godine jedna sretnica ili sretnik zaobići će ju, jer smo ih mi već pronašli u ponudi Alfa Vision Optike s kojom vam ih u suradnji darujemo putem novog giveawaya. Poznati klasik koji dolazi iz radionice Ray Ban, već nekoliko godina prvi je odabir stylish djevojaka i momaka. Okruglice s tamnim staklima i zlatnim okvirom, unisex je model sunčanih naočala koji se našao i na list poznatih hrvatskih influencerica @anamaria, @nikaturkovic i @stazisweets

Jedan sretnik ili sretnica sada imaju priliku osvojiti Ray Ban round metal sunčane naočale sa zlatnim okvirima i tamnim staklima koje je pripremila Alfa Vision Optika.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @alfa_vision_optika Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati za koju frendicu ili frenda već dugo znate da uzdišu za ovim naočalama

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 27. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Sretna dobitnica je @enasanjkovic – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Instagram, Alfa Vision Optika

Učitati još
Zatvori