Journal.hr Good Vibes Only darivanje: pametni sat Garmin Lily

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
pametni sat Garmin Lily

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i na početku godine.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 12. poklon na rasporedu – koji je pripremio Garmin

Osluškujući želje i potrebe žena, poznata tehnološka kompanija Garmin zadala si je izazov patentiranja, dizajna i proizvodnje jednog istinskog ženskog pametnog sata, koji će biti prepun funkcionalnosti, ali i koji će izgledati sjajno na svakom zapešću – i u svakoj modnoj kombinaciji!

Došlo je vrijeme da napokon upoznate produkt Garminova višegodišnjeg truda i rada – Garmin Lily pametni sat, koji nas je osobno oduševio i istaknuo se kao apsolutni favorit u kategoriji nosive tehnologije za žene!

I prije nego što smo se uvjerile u sve značajke ovog sata, nismo mogle ne zaljubiti se u njegov vanjski izgled i besprijekoran dizajn.

Predstavivši Lily, Garmin je ujedno predstavio i svoj dosad najmanji pametni sat, koji upravo zahvaljujući svojim dimenzijama izgleda vrlo profinjeno i elegantno. Nadahnut je klasičnim satovima za manja zapešća i po nama predstavlja savršenu sinergiju tehnologije i modnog dodatka. Upravo u tom pogledu Garmin je otišao korak dalje u odnosu na druge i lansirao pametni sat kojeg ćete poželjeti nositi baš u svakoj prigodi, koliko god ona bila ležerna ili pak formalna.

Više o Lily i super funkcijama ovog ženskog smartwatcha otkrili smo isprobavajući ga – o čemu više možete doznati ovdje.

A sada jedna sretnica ima priliku osvojiti Garmin Lily pametni sat po izboru.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @garmin_hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših frendica savršeno nosio ovaj sat

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 10. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Update: Sretna dobitnica je @stellastellaef – čestitke!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori