Journal.hr Good Vibes Only darivanje: mjesečna zaliha Mentos bombona i žvakaćih guma

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: mjesečna zaliha Mentos bombona i žvakaćih guma

Ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba odmah s početka. Iščekujući proljeće i pozitivnu vibru okrenuli smo se nekim novim projektima, a jedan od njih je bila odluka da pokrenemo Good Vibes Only darivanje.

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 17. poklon na rasporedu – koji je pripremio Mentos

Mentos bomboni su poznati u cijelom svijetu kao najbolji osvježivači. Njihov inovativni pristup –  hrskava i glatka površina, te mekana i svježa sredina ono je što ovaj proizvod čini posebnim i jedinstvenim. U rolici Mentos voćnih bombona pronaći ćete mix raznih voćnih okusa, koji će vas zabaviti istražujući koji je slijedeći okus na redu.

Ako želite obojati svoj dan, sada kada se temperature spuštaju ispod nule i kada se vaš raspored puni obavezama, uživajte u čaroliji i svježini voćnih okusa Mentos bombona!

Uz bombone Mentos, sada su tu i Mentos Pure Fresh žvakaće gume koje zahvaljujući okruglom obliku stvaraju osjećaj ugode na jeziku i u ustima, tako da samo trebate zagristi njihovo sočno tekuće punjenje – i preplavit će vas osvježavajući val užitka! 

Mentos Pure Fresh žvakaće gume su bez šećera i s ekstraktom zelenog čaja.

Uz Mentos Pure Fresh žvakaće gume, osjećaj svježine pratit će vas posvuda kroz cijeli dan, gdjegod bili – na poslu, u školi i u trenucima zabave i opuštanja!

Jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti mjesečnu zalihu Mentos bombona i žvakaćih guma.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @mentos.hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja oduševio ovim paketom

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 9. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Update: Sretna dobitnica je @amalija99 – čestitke!

Foto: Mentos

Učitati još
Zatvori