Journal.hr Good Vibes Only darivanje: kontrola vida i Frames dioptrijske naočale

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: kontrola vida i Frames dioptrijske naočale

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih! Krećemo danas…

Osvojite 1. poklon na rasporedu – koji je pripremio brend Frames

Inovativni brend Frames stoji iza prve hrvatske digitalne platforme za kupovinu dioptrijskih naočala framespage.com. Frames je u posljednjih par godina promijenio način na koji kupujemo dioptrijske naočale, a popularni je modni dodatak odavno prestao biti samo pomagalo za bolji vid. Frames nudi kvalitetne dioptrijske naočale za cijenu koju nikad ranije nije bilo moguće dobiti, uz kraće vrijeme čekanja na izradu i manje uloženog truda u pronalazak odgovarajućeg modela.

A sada će tri sretnika ili sretnice moći osvojiti jedan model Framesica po izboru, točnije cijeli paket koji uključuje – Frames dioptrijske naočale sa standardnim naočalnim lećama u vašoj dioptriji (dodatne opcije naočalnih leća nisu uključene), besplatnu kontrolu vida za provjeru dioptrije u optikama Optotim i promotivnu majicu.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @framespage Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kome bi od vaših prijatelja Framesice najbolje stajale

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 20. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti tri sretna dobitnika/dobitnice te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Sretne dobitnice su: Nataša Kočić, Lana Gašpar i Iva Budan. Čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Frames

Učitati još
Zatvori