Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Polutrajni make up obrva ili usana u Ira Brow studiju

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Polutrajni make up obrva ili usana u Ira Brow studiju

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 21. poklon na rasporedu – koji je pripremio Ira Brow studio

Svaka žena voli dobar make up koji će uljepšati njeno lice, ali često zbog brzine života nemamo vremena za to. Zbog toga su tretmani trajne šminke osvojili svijet. Ira Brow Studio specijaliziran je za vrhunsku uslugu u području kozmetičke mikropigmentacije (koju zovemo i polutrajna šminka). Njihov jedinstveni i prepoznatljiv stil je izvođenje trajne šminke prirodnog izgleda.

Modernom polutrajnom šminkom današnjice studio smatra samo nježne mikropigmentacije koje će usavršiti neke nepravilnosti na licu i s kojima će klijent dobiti urednost i izgled njegovane osobe.

Kreiranje i stvaranje prirodnog izgleda polutrajne šminke je glavna ideja iza ovog studija. Kako za obrve, tako i za usne koje su istaknuta značajka našeg lica. S inovativnim tehnikama i jedinstvenim pristupom prilagodba klijentovom izgledu i načinu života je neophodna.

Ira Brow studio odrađuje svako uljepšavanje vaših usana, u boji, obliku i simetriji, uz veliko razumijevanje tko ste i kako živite svoj život. Koristeći različite stilove nijansiranja usana stvaraju različite krajnje rezultate: od nježne prirodne boje koja podsjeća na nijansu usana do potpunog efekta ruža.

Kada su obrve u pitanju, metoda koju nazivaju kraljicom trajne šminke obrva je microblading tehnika. U Ira Brow Studiju koriste trodimenzionalno kreiranje dlačica koje se može prilagoditi svim tipovima obrva – od gustih i neurednih do prečupanih, čak i kod osoba koje su u potpunosti izgubile obrve zbog zdravstvenih problema. Microblading tretmanom obrve se mogu progustiti, moguće je napraviti bolju formu ili oblik i ispraviti asimetriju. Tretman je neinvazivan, a u studiju koriste vegan friendly pigmente koji su zdravi, blijede ravnomjerno, ne mijenjaju boju i lako se uklanjaju laserom.

Stručnost i predanost, zajedno s reputacijom, garancija su da će vaše usne i obrve biti jedne od najljepših.

Dvije sretnice imaju priliku osvojiti jedan od tretmana u Ira Brow studiju! Jedan tretman odnosi se na microblading obrva, dok drugi uključuje polutrajni make up usana.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili neki od super tretmana je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @ira_brow Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati koji bi tretman voljeli osvojiti i tko bi se od vaših prijatelja volio počastiti tim tretmanom

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 16. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretne dobitnice tretmana po želji su @tatjanacvetko i @pixietrash92 – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori