Journal.hr Good Vibes Only darivanje: HuskeeCup šalica iz SELECTEDD shopa

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
HuskeeCup šalica iz SELECTEDD shopa

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 9. poklon na rasporedu – koji je pripremio SELECTEDD

U dvorištu Preradovićeve 32 smjestila se dizajnerska trgovina SELECTEDD koja je ubrzo nakon otvaranja postala jedno od omiljenih mjesta u gradu koje posjećujemo u potrazi za originalnim poklonima svjetskih dizajnera, većinom skandinavskih. Ova mala dizajnerska trgovina posebno je zanimljiva zbog tople atmosfere i ponude, a prije otvaranja fizičke trgovine cijelu ste ponudu mogli (i još uvijek možete) pronaći u online shopu SELECTEDD.HR.

Među zanimljivim brendovima koje imaju u ponudu je HuskeeCup. Ova održiva šalica za kavu dolazi u različitim veličinama. Posebna je zbog originalnosti materijala od kojega se izrađuje, ljuskica koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave i zato je savršena za kavu to go – kao vaše eco-friendly rješenje. HuskeeCup drži toplinu, periva je u perilici za pranje posuđa, zbog svojeg dizajna ugodna za držanja u rukama te ima univerzalni poklopac.

Pored svoje funkcionalnosti, HuskeeCup šalica je svjetski poznata i prepoznata po svom estetski vrlo dojmljivom dizajnu. Pripadajući dodaci poput univerzalnog poklopca, originalnosti materijala od kojega se izrađuje svojim se dizajnom savršeno uklapaju i nadopunjuju tu elegantnu estetiku.

Jedan sretnik ili sretnica danas imaju priliku osvojiti HuskeeCup održivu šalicu iz SELECTEDD shopa.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @selectedd.hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati s kojim frendom ili frendicom bi rado popili kavu iz ove šalice

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 30. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @ilina_zuki – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: HuskeeCup

Učitati još
Zatvori