Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Eveline Cosmetics paket za njegu kože

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Eveline
Cosmetics paket za njegu kože

Egyptian Miracle krema za lice, kožu i kosu

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 4. poklon na rasporedu – koji je pripremio brend Eveline Cosmetics inspiriran egipatskom tradicijom

Egyptian Miracle ulje za intenzivno učvršćivanje

Polazeći od egipatske tradicije, Eveline Cosmetics razvila je jedinstvenu liniju dizajniranu za složenu svakodnevnu njegu suhe kože lica i tijela, kao i kose. Egipatski rituali ljepote od davnih vremena kombinirali su izvanrednu snagu intenziteta svakodnevne njege s ljekovitim učincima. Formula kozmetike koje su koristile Kleopatra i Nefertiti temeljile su se na prirodnim sastojcima korištenim u drevnoj medicini, poput dragocjenih ulja, meda ili propolisa.

Najnovija Eveline Cosmetics linija proizvoda zove se Egyptian Miracle i sadrži 100% prirodnu formulu koju čini samo 7 učinkovitih sastojaka u njezi kože i kose, a NE sadrži konzervanse, umjetna bojila i mirise niti dodatne tvari. Sastoji se od Egyptian Miracle kreme za lice, kožu i kosu s medom, propolisom, pčelinjim voskom, matičnom mliječi, maslinovim uljem, pčelinjim peludom i suncokretovim uljem te Egyptian Miracle ulja za intenzivno učvršćivanje čiji su prirodni sastojci bademovo ulje, ulje marule, maslinovo ulje, med, propolis, matična mliječ i vitamin E. Krema kožu ostavlja vlažnom i nahranjenom, ten dobiva sjaj i elastičnost, suha područja kože postaju glatka i mekana, a kosa postaje sjajna i lako se oblikuje. Ulje kreirano od učinkovitih prirodnih sastojaka smanjuje pojavu strija i celulita, a uz to njeguje kožu i čini je glatkom i zategnutom.

Tri sretnika ili sretnice sada imaju priliku osvojiti Eveline Cosmetics Egyptian Miracle paket koji se sastoji od Egyptian Miracle kreme za lice, kožu i kosu (40ml) i Egyptian Miracle ulja za intenzivno učvršćivanje (150ml).

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @evelinecosmetics_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kome bi od prijatelja preporučili ovaj paket

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 23. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretne dobitnike. Sretno!

Sretne dobitnice su: @elicamarelica, @mateejak i @natasa_mrkonjic. Čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Eveline Cosmetics

Učitati još
Zatvori