Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Alma K paket za njegu kože

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Alma K paket za njegu kože

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 3. poklon na rasporedu – koji je pripremio brend Alma K

Mrtvo more je neizmjerno prirodno blago bogato mineralima koji duboko hrane i potpuno obnavljaju kožu. Svaki Alma K proizvod sadrži dio prirode napravljen od najboljih i najfinijih biljaka, ekstrakata i minerala iz Mrtvog mora. Alma K pruža ono najbolje od prirode kako bi vaša koža ostala čista, hidrirana i nahranjena.

U njezi kože kozmetika Alma K ima trostruki pristup: čišćenje, hidratacija i opuštanje, a ovo posljednje donosi ritualno SPA iskustvo u naš dom. Alma K proizvode, inspirirane prirodom i lišene parabena, petrolatuma i mineralnih ulja, obožavaju kupci širom svijeta upravo zbog čistih i zdravih sastojaka te umirujućih osjećaja koje pružaju i koži i duši.

A sada će tri sretnika ili sretnice moći osvojiti jedan Alma K spa paket za njegu kože koji se sastoji od hranjivog maslaca za tijelo, umirujućeg mlijeka za čišćenje, hranjive noćne kreme za sve tipove kože, maske za spavanje i ručnika.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @almak_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kome od prijatelja želite ovaj spa paket

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 22. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti tri sretna dobitnika/dobitnice te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Sretne dobitnice su @lili.matkovic, @mucifuci i @hele_helena – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Alma K

Učitati još
Zatvori