Journal.hr adventsko darivanje: Replay torba i novčanik

Journal.hr adventsko darivanje:
Replay torba i novčanik

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Petnaesti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati poklonima koji su neizostavni dio svake garderobe – novčanik i ruksak.

Replay je za dvije sretne čitateljice ili čitatelja Journal.hr-a pripremio upečatljiv plavi ruksak s kroko-efektom koji, osim što je izrazito praktičan, može na savršen način zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju. Tu je i crni novčanik kojim svojim pepita uzorkom stvara mali odmak od klasike.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Replay torbom i Replay novčanikom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @replay_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 16. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori