Journal.hr adventsko darivanje: Nova Rosal [clean] linija kozmetike

Journal.hr adventsko darivanje: Nova
Rosal [clean] linija kozmetike

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Sedmi dan prosinca odlučili smo vam uljepšati najnovijom linijom hrvatske kozmetike na našem tržištu – Rosal [clean].

Brend Rosal [clean] je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremio bogati poklon paket sa svih 12 kozmetičkih proizvoda u njemu. Posebnost Rosal [clean] kozmetike je u paleti sigurnih, neškodljivih sastojaka koji čine inovativne kozmetičke proizvode za učinkovitu i cjelovitu njegu kože. Kozmetika formulirana po načelima [clean] beauty pokreta stoga je posebno pogodna za osobe s vrlo osjetljivom kožom, kao i za osobe kojima se upotrebom konvencionalne kozmetike javljaju iritacije i alergijske reakcije.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje upravo Rosal [clean] linijom kozmetike. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @rosalclean Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 8. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @darija.je – čestitamo.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori