Journal.hr adventsko darivanje: Frozen lutke Elsa & Anna

Journal.hr adventsko darivanje: Frozen
lutke Elsa & Anna

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Dvanaesti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati darom koji je savršen za klince – lutkama Elsa i Anna iz animiranog filma Snježno kraljevstvo (Frozen) koje je pripremio Baby Center.

Baby Center je za dvije sretne čitateljice Journal.hr-a pripremio lutke Elsu i Annu iz animiranog filma Snježno kraljevstvo koje će razveseliti sve klince i biti odlično društvo za igru. Elsa je odjevena u svoju prepoznatljivu odjeću, s elegantnim svjetlucavim detaljima, a tu su i čizme i prepoznatljiva frizura. I Anna ima svoju klasičnu odjeću te luksuzne detalje poput ljubičastog plašta , čizama i nove frizure.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Frozen lutkama, Elsom i Annom, iz Baby Centera. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @babycenter_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 13. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori