Journal.hr adventsko darivanje: Dr. Martens čizme

Journal.hr adventsko darivanje:
Dr. Martens čizme

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Šesti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati iznenađenjem savršenim za zimske dane koje dolazi s potpisom popularnog brenda Dr. Martens, a savršen model koji će upotpuniti sve trendi kombinacije u hladnim danima pronašli smo u ShoeBeDo dućanima.

ShoeBeDo i Dr. Martens za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremili su savršene čizme, otporne na zimske uvjete kao što su kiša i snijeg, koje će savršeno zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju i unijeti dozu punka.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje upravo Dr. Martens čizmama. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @shoebedoshops Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 7. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @saragoles. Čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori