Journal.hr adventsko darivanje: Dilemma Posters stolac-bojanka

Journal.hr adventsko darivanje:
Dilemma Posters stolac-bojanka

 

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Dilemma Posters – stolac Blanka

Hrvatski brend Dilemma Posters je osmislio odličnu stvar za dječju sobu. Radi se o stolcu Blanka, interaktivnom komadu namještaja za djecu kojeg mogu obojiti kako god požele. Najbolje od svega, mogu to činiti iznova, dovoljno je skinuti navlaku sa stolca, frknuti je u mašinu za pranje rublja i stolac je spreman za ponovno bojanje. Kreativna sloboda kad god poželite i koliko god želite!

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti stolac-bojanku s potpisom Dilemma Posters. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dilemmaposters Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 5. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ◇ᴊᴏᴜʀɴᴀʟ (@journal.hr)

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori