Journal.hr adventsko darivanje: Croata kravata i marama

Journal.hr adventsko darivanje:
Croata kravata i marama

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Deveti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati jednom sretniku i jednoj sretnici za koje smo pripremili svilenu kravatu i svilenu maramu koje potpisuje hrvatski brend Croata.

Croata je za jednog sretnog čitatelja i za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremila savršenu kravatu i maramu koje će na trendi način zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju, možete ih uklopiti i u outfite za sve božićne domjenke i partyje.

Ovih blagdana, Journal.hr dvoje sretnika daruje Croata kravatom i maramom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @croatalife Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 10. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnice su @marinakardum (Croata marama) i @miss.zeljana (Croata kravata). Čestitamo!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori