Journal Good Vibes Only darivanje: paket Jadran čarape hulahopki

Journal Good Vibes Only darivanje: paket
Jadran čarape hulahopki

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 28. poklon na rasporedu – koji su pripremile Jadran čarape

Nedavno proslavljenih 90 godina Jadran čarapa obilježili smo modernijim brandingom našeg pakiranja i odlučili da je kasna zima pravo vrijeme za veliki giveaway! Poboljšana hrvatska proizvodnja i korištenje kvalitetnijih materijala samo su jedan dio promjene prema kojima Jadran tvornica čarapa ide povodom novog izdanja kojeg želimo da upoznate.

U suradnji s Journal.hr čak četiri premium modela i jedan classic mogu biti vaši – poklanjamo No run, Push-up 20 DEN (nude i black), Active Shape, Hydra Active i Daily 20 DEN.

Naši premium modeli s high-tech mikrokapsulama dio su linije Walk&Care: Active Shape i Hydra Active. Pitate se kako imati hidratiziranu kožu cijelo vrijeme u pokretu? Ova linija upravo to omogućuje svojim mikro-kapsulama koje se aktiviraju dok hodaš! Active Shape imaju push-up efekt te dodatak za hidrataciju kože, dok Hydra sadrži i vitamin E koji čini najbolje tvojoj koži i oslobađa se prilikom prirodnih pokreta! Može li bolje?:)

No run model s 25% elastana jedan je od naših najprodavanijih modela. Sa samo 20 dena daje osjećaj gole kože, a struktura modela napravljena je tako da su otpornie na bježanje očica iz samih čarapa, što svakako pogoduje duljem korištenju bez znakova istrošenosti.

Push-up od 20 dena svakako je must have – optički sužava struk i oblikuje, svakako savršen dodatak na svaku modnu kombinaciju! 

Daily model dio je nove classic generacije i novitet u našoj proizvodnji – sa samo 20 dena daje efekt golih, ali njegovanih nogu te prikriva sve male nedostatke. Savršene čarape u kombinaciji svakog outfita – nevidljive, savršeno udobne s optimalnim prikrivanjem! 

Pet sretnica dobit će priliku osvojiti paket s pet gore navedenih modela Jadran Čarapa – No run, Push-up 20 DEN (nude i black), Active Shape, Hydra Active i Daily 20 DEN.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @jadran_carape Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica poželio ovaj paket hulahopki

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 24. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretne dobitnice su @ivanaduran1986, @babyprincess0706, @marta_galic, @sara_stivcevic i @poruka_za_tebe – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Jadran čarape

Učitati još
Zatvori