Journal adventski kalendar: 757 Natural Cosmetics poklon paket
Journal adventski kalendar: 757 Natural Cosmetics poklon paket

Journal adventski kalendar: 757
Natural Cosmetics poklon paket

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a darovi taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je već poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

757 Natural Cosmetics poklon kutija

Ove godine 757 Natural Cosmetics u blagdanskom razdoblju spremio je nešto posebno za Journal čitatelje. Naime, 757 Natural Cosmetics predstavlja svoju prvu kremu za lice pod nazivom The Great Essence – Velebit. Ova istovremeno bogata i hranjiva te hidratantna i nježna krema za lice sa sinergijskim učinkom bakuchiola, prirodne alternative retinolu, te uljima argana, makadamije i sezama je namijenjena je svim tipovima kože. Predstavlja planinu Velebit – The Great Essence hrvatskog prirodnog bogatstva, nepresušno vrelo prirodnih čari Hrvatske, od raznolike flore i faune, velebitske degenije i kune zlatice, krša i šuma, špilja i jama, do nacionalnih parkova, parka prirode i posebnog rezervata šumske vegetacije, odnosno fragment prepun fragmenata.

Uz novu kremu za lice brenda 757 Natural Cosmetics u limited edition pakiranju dolazi i Cloud&Co lančić. Limited edition pakiranje sadrži The Great Essence kremu lice i invisible ogrlicu s poludragim kamenčićem malahita, mineralom smaragdnozelene boje. Ovaj lijepi, ali mekan i osjetljiv mineral, se nazivao i gorskim zelenilom jer, osim za izradu nakita, predstavlja i jedan od najstarijih pigmenata prirodnog podrijetla.

Vi možete osvojiti čak 3 paketa putem Journal adventskog darivanja, a preostalih 75 limited edition pakiranja možete pronaći na njihovoj web stranici već danas od 17:00 sati.

Journal x 757 Natural Cosmetics

Darujemo troje od naših čitatelja ili čitateljica sa 757 Natural Cosmetics poklon paketom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @757_naturalcosmetics Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 4. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike. Sretno!

@kolicanita_ , @puno.seis, @agata_skraba Čestitamo na osvojenom poklonu! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori