Još samo malo i počinju omiljena Dvorišta

Još samo malo i počinju
omiljena Dvorišta

Jedno od najdražih ljetnih događanja u Zagrebu svakako su Dvorišta. Već pet godina zaredom, u srpnju, pružaju nam mogućnost da zavirimo u divna zagrebačka skrivena dvorišta (i terase!) te doživimo glavni grad na malo drugačiji način.

Pitali smo se kada ćemo doznati službeni datum, a sada se zna da je ljetno izdanje omiljene zagrebačke manifestacije ponovno pred nama za malo više od mjesec dana. Od petka, 13. pa do 22. srpnja opet ćete se moći zakačiti za – Dvorišta!

Dvorišta i ovog ljeta pričaju priče o Zagrebu

Tijekom deset nezaboravnih dana posjetitelji imaju jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada nekih od najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne ambijente ovih jedinstvenih gornjogradskih prostora. No čeka ih tu i puno dobre urbane zabave, jer se u dvorištima mogu osvježiti slasnim zalogajima, osvježavajućim gutljajima i dobro se zabaviti uz prvorazredne glazbene izvođače i žive svirke od jazza i klasike do popa.

Cijeli program još nije poznat – no uskoro ćemo doznati i to. Pratite njihovu službenu i Facebook stranicu za sve informacije.

Foto: Dvorišta (Facebook)

Učitati još
Zatvori